fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca de Ripollet endega el #RipolletresQuiz a Instagram -Cultura- 13/01/2020

Aquest dilluns, 13 de gener, la Biblioteca Municipal de Ripollet ha posat en marxa el #RipolletresQuiz al seu perfil d'Instagram @biblioripollet. Es tracta d'un projecte per a promocionar la col·lecció d'història local a través de les xarxes socials, alhora que difon la història de la ciutat de forma lúdica i cerca complicitats amb els seus usuaris.

La Biblioteca de Ripollet endega el #RipolletresQuiz a Instagram -Imatge 1-La Biblioteca de Ripollet endega el #RipolletresQuiz a Instagram -Imatge 2-

Quinzenalment, la Biblioteca Municipal plantejarà dues preguntes relacionades amb la història de Ripollet a les històries de la xarxa social Instagram i els seguidors podran anar jugant i descobrint noves curiositats sobre fets històrics, personatges o indrets de Ripollet. Les solucions de totes les preguntes es podran trobar als llibres de la col·lecció local. Les primeres preguntes ha estat: Quin nom tenia el castell de Ripollet i quants habitants tenia Ripollet l'any 1553.

La Biblioteca disposa d'un fons local de més de 530 documents, entre revistes, llibres, enregistraments sonors i audiovisuals, que parlen de Ripollet o que han estat escrits per autors i autores de Ripollet.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal