fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'aparador nadalenc de Sirocco s'endú els premis de Ripollet i la Cambra de Sabadell -Cultura- 20/12/2019

El primer premi del 5è Concurs d'Aparadors - Nadal 2019, convocat per l'Ajuntament de Ripollet, ha estat per a l'aparador de Sirocco. Flors Montcada ha rebut el 2n premi i l'Estanc nº 6 de la rambla de Sant Esteve el 3r. Els premis són de 400, 300 i 200 €, a través d'una Targeta Més!, per a comprar als establiments de Ripollet adherits a la Plataforma de fidelització. A banda dels premiats, el jurat ha decidit fer una menció especial a Perfumeria Mary, que ha decorat el seu aparador amb fotografies dels seus 40 anys d'història al barri de Can Mas.


L'aparador nadalenc de Sirocco s'endú els premis de Ripollet i la Cambra de Sabadell -Imatge 1-L'aparador nadalenc de Sirocco s'endú els premis de Ripollet i la Cambra de Sabadell -Imatge 2-L'aparador nadalenc de Sirocco s'endú els premis de Ripollet i la Cambra de Sabadell -Imatge 3-L'aparador nadalenc de Sirocco s'endú els premis de Ripollet i la Cambra de Sabadell -Imatge 4-
En total, han participat 11 establiments comercials, de serveis i de restauració del municipi. El Jurat del Concurs d'Aparadors ha estat format per Jordi Marañón, de la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC); Núria Martínez, d'Acció Fotogràfica Ripollet i Meritxell Caler, regidora d'Empresa i Comerç. Aquesta activitat forma part de la campanya de Nadal "La llum de Totes". 

Aquest no ha estat l'únic premi per l'aparador de Sirocco, fet tot a mà pels seus propietaris, ja que també s'ha endut el primer premi de Ripollet del concurs "L'aparador" de la Cambra de Comerç de Sabadell, que enguany celebra la seva 50ª edició.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal