fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 30 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Comencen les obres de millora de vestidors i serveis del Pavelló Joan Creus -Urbanisme- 23/10/2019

També han estat aprovats el projecte de millora d'eficiència energètica del Joan Creus i la pista annexa i del nou bar del camp de futbol de Ripollet

Aquest dijous, 24 d'octubre, està previst que comencin les obres del projecte de reforma dels vestidors i els serveis higiènics annexos al pavelló Joan Creus. Es tracta d'unes obres adjudicades a Solertia Empresa Constructora per un import de 101.360,13 € (IVA inclòs). Aquest espai serà totalment redistribuït, quedant 4 vestidors i serveis higiènics. Durant la intervenció, amb una durada prevista de 9 setmanes, els vestidors quedaran inutilitzats, fet que ja ha estat exposat pel PAME a les entitats esportives afectades. L'accés, però, a la zona d'entrenaments de boxa es mantindrà.

Comencen les obres de millora de vestidors i serveis del Pavelló Joan Creus -Imatge 1-

D'altra banda, la Junta de Govern Local del passat 15 d'octubre va aprovar dos projectes que també afecten instal·lacions esportives. D'una banda, es va donar llum verda al projecte de millora d'eficiència energètica del Pavelló Joan Creus i la pista annexa, consistent en la millora de les seves cobertes, tot millorant l'aïllament, així com la reparació i millora dels aparells de climatització general. També es milloraran les condicions de seguretat per a les tasques posteriors de manteniment dels aparells de climatització. Es preveu un cost de 181.092,74 € (IVA inclòs) i, un cop adjudicada, el termini previst d'execució serà de 9 setmanes, sense que hi hagi d'afectar el desenvolupament normal de l'activitat esportiva en aquests espais.

D'altra banda, també s'ha aprovat el projecte de construcció d'un nou bar al camp de futbol de Ripollet, que doni servei també quan el camp estigui tancat. És per això que es permetrà l'accés tant des del carrer com des de l'interior del camp. L'import màxim d'adjudicació és de 198.273,44 € (IVA inclòs) i es preveu que, un cop adjudicada l'obra, estigui feta en un any, sense que tampoc interfereixi en l'activitat esportiva.

Foto: estat actual dels vestidors i serveis del Joan Creus a reformar

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal