fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 30 de maig de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Fira d'Entitats i la Mostra de Comerç al Carrer compartiran espai a la rambla de Sant Esteve -Cultura- 05/05/2019

El diumenge, 5 de maig, de 10 a 14 h, a plaça de Pere Quart i les rambles de Sant Esteve i Sant Jordi s'engalanaran per acollir la Fira d'entitats, després de la bona rebuda de la primera edició. Organitzada per una comissió, formada pel Servei comunitari de l'Institut Can Mas, l'Esplai l'Estel i Descargolats Teatre, amb el suport de l'Ajuntament, la fira girarà entorn l'Any de les arts escèniques. Enguany s'ha decidit canviar-la de data per donar-li identitat pròpia, desvinculant-la definitivament del Sant Jordi. Una altra de les prioritats ha estat donar cabuda al màxim nombre d'entitats possible i repartir-les al llarg de les rambles.

La Fira d'Entitats i la Mostra de Comerç al Carrer compartiran espai a la rambla de Sant Esteve -Imatge 1-La Fira d'Entitats i la Mostra de Comerç al Carrer compartiran espai a la rambla de Sant Esteve -Imatge 2-La Fira d'Entitats i la Mostra de Comerç al Carrer compartiran espai a la rambla de Sant Esteve -Imatge 3-La Fira d'Entitats i la Mostra de Comerç al Carrer compartiran espai a la rambla de Sant Esteve -Imatge 4-

La presentació va anar a càrrec del regidor de Cultura, Oriol Mor, alumnes del Servei comunitari de l'Institut Can Mas; la mestra responsable, Roser Peris i Clàudia Romero, de l'Esplai l'Estel. "Volem que la fira d'entitats sigui un espai obert, un aparador de l'associacionisme ripolletenc, en totes les seves vessants", va afirmar Oriol Mor, tot explicant que s'ha fet una convocatòria oberta a totes les entitats culturals, socials, veïnals i esportives. També hi seran els partits polítics, en un espai específic.

Altres novetats són la gimcana Circus Rhombus, organitzada pel servei comunitari de l'Institut Can Mas i el Centre d'Esplai l'Estel, que consistirà en 15 proves relacionades amb les arts escèniques. Quant a la resta d'activitats, a més d'ambientar el recorregut amb decoració relacionada amb les arts escèniques, es manté el concurs de còmic, l'escenari "micro obert" per a intervencions i exhibicions d'entitats, a més de tallers a diferents parades, l'espai lector i un dinar popular.

Voluntariat de Proximitat
Promoure el voluntariat a Ripollet és l'objectiu principal que persegueix el Servei Comunitari de l'institut Can Mas. Un projecte on participen més d'un centenar de nois i noies de 3r d'ESO. Enguany, els joves, d'entre 14 i 15 anys inverteixen unes hores a la setmana a ajudar al Banc dels aliments, la PAH, el Centre de dia, el Centre Obert La Placeta, Aspasur, el projecte Llibres Lliures, La Gresca, La Careta Teatre, el Centre d'Esplai l'Estel, Ripolab Hacklab, voluntariat mediambiental i el blog del servei comunitari, entre altres.

Mostra de Comerç al Carrer
La Unió de Comerciants, amb el suport de la Regidoria de Comerç, se suma al matí del "superdiumenge" amb la Mostra de comerç al carrer, a la rambla de Sant Esteve, tocant al pavelló Joan Creus. S'hi podrà trobar una trentena d'establiments de moda i complements, regals, calçat, alimentació, món animal, llaminadures, llibres, decoració de la llar, educació, bellesa i benestar, costura creativa, parament de la llar, moda íntima i un llarg etcètera, coincidint també amb el Dia de la mare.

A més de les mostres de productes i serveis dels associats de la UCR, es desenvoluparan jocs i activitats tecnològiques a l'espai de Codelearn Ripollet. També s'han previst unes curses solidàries en benefici de Save the Children, així com sorteigs per compres fetes en diversos establiments. A les 13.30 h tindrà lloc el sorteig del Concurs del parany a l'aparador. Centenars de butlletes entraran en la rifa de desenes de premis que han concedit els establiments patrocinadors i un últim premi, patrocinat per la UCR, en aquest cas un patinet elèctric.

T.M.AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes econòmiques reintegrables per a les persones afectades pels ERO i ERTO

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal