fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriba el 'Movem el Teatre' del mes d'abril -Cultura- 25/04/2019

L'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell celebra aquest dijous l'edició d'abril de 'Movem el Teatre', en motiu del seu 25è aniversari. Com en anteriors ocasions, el teatre prendà novament el carrer en múltiples espais i escenaris.

Arriba el 'Movem el Teatre' del mes d'abril -Imatge 1-

El programa per l'edició d'aquest mes és el següent:
8.30 h Despertem el "Conillet" sobre rodes. Helena Bea torna a pujar al transport públic per ensenyar-nos una dona al límit de les seves forces.
13 h De nou una "Criatura" sobre rodes. La Montse Pérez es transforma en una de les criatures creades per T de Teatre. Serà una acció en el transport públic.
18 h Les Companyies assagen a la Plaça dels Alcaldes de la República. Amb la participació de Line Dance Palau Ausit i els actors i actrius Rosa Puig, Montse Pérez, Cristina Benavent, Encarna Alberlla, María Ruíz i Sílvia Pérez i la col·laboració de Caffe di Khalma.
18.30 h Entre d'altres, Peret. Petit concert de música contemporània, a càrrec dels alumnes del Taller i Conjunt de guitarres de l'Escola de Música de Ripollet. Al jardí del Casal d'Avis. Aforament limitat.
20 h Cafè literari i Amor en la foscor a Tinsal. Un nou establiment -Tinsal, al carrer Montcada, 76- acull els records sobre el Cafè literari i un fragment de Bodas de Sangre, amb María Ruíz, Francisca Fernández i Agustín Villar. Aforament limitat.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal