fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriba el 'Movem el Teatre' del mes de març -Cultura- 25/03/2019

L'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell celebra aquest dilluns l'edició de març de 'Movem el Teatre', en motiu del seu 25è aniversari. Com en anteriors ocasions, el teatre prendà novament el carrer en múltiples espais i escenaris. Com a punt àlgid tindrà lloc una lectura dramatitzada del Diari d'Anna Frank en un escenari desconegut. Vegeu el programa a sota.

La organització, a més, fomenta que el públic comparteixi les seves fotografies i gravacions dels actes per elaborar un documental sobre el 25è aniversari de l'AETMV. Es poden fer arribar per correu electrònic a movemelteatre@espectadorsripollet.cat o etiquetant-los a les xarxes.

Arriba el 'Movem el Teatre' del mes de març -Imatge 1-

La programació per aquesta edició és la següent:

* 12 h El Pepe sobre rodes. Actuació als transports públics en motiu dels 10 anys de la mort de Pepe Rubianes.
* 17.15 h Plantem cara al Ramon. Actuació al transport públic, de la mà de Noèlia Requena, Aurora García, Brian Pérez, Mireia Gómez i Paula Chicaiza.
* 18.30 h A Villa Angelina amb l'Anna Frank. Les paraules del diari d'Anna Frank dites per Aina López, Blanca Tubau, Bruna Rodríguez, Elisabet Cofiné, Laura Almirall, Maria Nees, Mariona Cofiné i Ivet Tubau. Aforament limitat. Cal reservar amb antel·lació
* 20 h Mobles Rambla (Rbla St Jordi, 28). Espectacles a la memòria, a càrrec de M. Dolors Torras i Maika Aguado. Adreça desconeguda. Segon acostament al patiment provocat pel nazisme del dia. Coneixerem com dos amics i socis canvien l'amistat per l'odi. Estracte de l'obra a càrrec de Jordi Sans i Xavi Caballé. Entrada lliure. Aforament limitat.

A més, es celebrarà un acte en un lloc encara desconegut de Ripollet, on es llegirà el Diari d'Anna Frank. Per assistir-hi, caldrà fer una reserva anticipada. L'entrada és gratuïta, però l'aforament limitat. Reserveu la vostra invitació al relèfon 627 454 642, a la taquilla del teatre el 22 de març o a l'adreça electrònica movemelteatre@espectadorsripollet.cat. Una vegada feta la reserva, s'informarà del lloc on es farà l'acte.


Icona Fitxer PDF - 0,82 Mb - ripollet-cul-movem-teatre-03-250319-2.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal