fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Seguiment total a Ripollet de la vaga de metges de primària #vagaprimaria #dignitatAP -Sanitat- 26/11/2018

La vaga de metges de primària de Catalunya està tenint un seguiment total als tres centres d'assistència primària de Ripollet: CAP I, CAP Pinetons i CAP Farigola. La protesta, convocada pels sindicats Metges de Catalunya i AIC, entre altres, està previst que duri tota la setmana. Durant aquests dies, queden suspeses totes les visites concertades i només estan garantits els serveis mínims i les visites domiciliàries.

Seguiment total a Ripollet de la vaga de metges de primària #vagaprimaria #dignitatAP -Imatge 1-Seguiment total a Ripollet de la vaga de metges de primària #vagaprimaria #dignitatAP -Imatge 2-Seguiment total a Ripollet de la vaga de metges de primària #vagaprimaria #dignitatAP -Imatge 3-Seguiment total a Ripollet de la vaga de metges de primària #vagaprimaria #dignitatAP -Imatge 4-Seguiment total a Ripollet de la vaga de metges de primària #vagaprimaria #dignitatAP -Imatge 5-
La vaga és d'assistència primària, pel que els especialistes del CAP II i els serveis d'urgència del CUAP treballen amb normalitat. L'aturada és per reivindicar la millora de l'assistència primària amb més metges i en millors condicions, reduir el nombre de visites per facultatiu i contra la massificació i les llistes d'espera actuals.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal