fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'AFI Martinet s'adhereix a la reivindicació per l'Insitut-Escola -Societat- 26/11/2018

L'AFI de l'escola El Martinet ha fet públic un comunicat per adherir-se a la campanya #hovolemtot de l'escola Els Pinetons. En l'escrit, reivindica "una educació secundària digna i de qualitat" i "una oferta diversa al municipi que doni continuïtat als nostres projectes pedagògics", amb l'argument que l'educació és el principal motor de cohesió i transformació social.

L'AFI Martinet s'adhereix a la reivindicació per l'Insitut-Escola -Imatge 1-

Des del Martinet, destaquen les "altes taxes de vulnerabilitat social" i els "problemes de massificació a secundària i la manca de continuïtat pedagògica d'alguns dels projectes" i es lamenten de la necessitat d'algunes famílies que "han buscat en altres municipis el que no podien tenir aquí".

Per això, reclamen no tan sols els instituts-escola Els Pinetons i El Martinet, sinó "una nova escola de persones adultes i una escola de música. Volem la municipalització de les escoles bressol. Volem un Institut Palau Ausit, un Institut Lluís Companys i un Institut Can Mas forts, que puguin disposar d'una oferta variada i de qualitat en els ensenyaments obligatòries i postobligatòris."

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal