fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 30 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Nou curs del KFTÍ: un espai educatiu i de lleure per a joves -Joventut- 28/09/2018

L'1 d'octubre s'inicia un nou curs del KFTÍ, un projecte educatiu en el temps de lleure, que impulsa l'Ajuntament de Ripollet per a joves de 12 a 17 anys. El KFTÍ és un servei situat al Casal de Joves, a la rambla sant Jordi 6, que té com a objectiu potenciar el desenvolupament integral dels joves, tant des de la perspectiva individual com col·lectiva, i que compta amb les regidories de Serveis Socials i Joventut com a referents.


Nou curs del KFTÍ: un espai educatiu i de lleure per a joves -Imatge 1-


Durant tres dies a la setmana i en horari de 18 a 20 h, els joves aprenen a organitzar-se l'estudi, els deures i fan activitats de grup adients per les seves edats. També inclou algunes activitats en dissabte que s'aprofiten per fer sortides i excursions adaptades a les seves necessitats i característiques com a joves, sempre amb l'acompanyament i suport de professionals titulats. El preu és de 25€ al mes tot inclòs. Existeix la possibilitat de demanar informació sobre suport econòmic al departament de Serveis Socials.

Així mateix, la regidoria de Joventut treballa en la preparació d'activitats adreçades a joves, dins de l'espai KFTÓ, ubicat també dins del Casal de Joves. Aquest espai vol dinamitzar i potenciar al jovent de la nostra vila.

L'activitat al KFTÍ serà des de l'1 d'octubre de 2018 fins el 21 de juny de 2019 i, per les activitats de KFTÓ, podeu demanar informació al Casal de Joves o a les xarxes socials @ripolletjove.

Finalment, també es treballarà a l'espai públic dins del mateix programa amb la figura de dos educadors de carrer, per tal d'ajudar a la cohesió social i igualtat d'oportunitats del jovent.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 935 046 024 o enviar un correu electrònic a l'adreça joventut@ripollet.cat.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal