fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet acull la presentació del llibre sobre l'històric advocat August Gil Matamala -Cultura- 29/06/2018

Aquest divendres, 29 de juny, a les 19 h, tindrà lloc a El Local (c. de Monturiol, 32) la presentació del llibre "August Gil Matamala. Al principi de tot hi ha la guerra" (Ed. Sembra llibres), de David Fernández i Anna Gabriel.

Ripollet acull la presentació del llibre sobre l'històric advocat August Gil Matamala -Imatge 1-Ripollet acull la presentació del llibre sobre l'històric advocat August Gil Matamala -Imatge 2-

El llibre vol anar molt més enllà de glossar la figura de Gil Matamala. La seva trajectòria com a advocat l'ha portat a defensar des de sindicalistes antifranquistes davant de l'antic Tribunal d'Ordre Públic (TOP), fins a independentistes represaliats per "l'Operación Garzón". Tot repassant la seva trajectòria, s'escriu la història d'aquest país.

L'acte, organitzat pel COP-Compromís per Ripollet, comptarà amb la presència d'un dels autors de la biografia, David Fernández, i el mateix August Gil Matamala. Després de la presentació de llibre, hi haurà servei de bar i tapes a càrrec de la cooperativa Alterevents.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal