fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 15 d'octubre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Últims dies per presentar les sol·licituds d'instal·lació dels 'xiringuitos' de Festa Major -Joventut- 19/06/2018

Els xiringuitos de Festa Major tenen com a objectiu potenciar les associacions culturals, juvenils i esportives locals, fomentant les seves activitats i participant activament en el desenvolupament de les festes. És per això, que cada any, les entitats poden presentar les seves sol·licituds per muntar un xiringuito als dos espais habilitats durant els quatre dies de la Festa Major que, enguany, se celebra del 24 al 27 d'agost. D'una banda, l'avinguda Catalunya, entre els carrers Barberà i Puigmal, ofereix un espai per a 10 xiringuitos i, de l'altra, el parc Gassó Vargas, on es poden instal·lar-ne dos. En el cas que es rebin més peticions, l'Ajuntament traslladaria aquests xiringuitos a la rambla dels Pinetons.

Últims dies per presentar les sol·licituds d'instal·lació dels 'xiringuitos' de Festa Major -Imatge 1-

Aquest 2018, la presentació de sol·licituds es pot realitzar fins a les 21 h de dijous 21 de juny, al Centre Cultural. El 26 de juny, a la sala d'actes de l'equipament, tindrà lloc l'adjudicació pública dels xiringuitos, oberta a qualsevol persona o entitat que hi vulgui assistir.

Les entitats adjudicatàries hauran d'abonar, del 20 al 22 d'agost, 300 € en concepte de taxa d'adjudicació i 300 € de fiança de neteja, els quals seran retornats una vegada es comprovi que l'espai queda en bones condicions. L'Ajuntament facilita els serveis d'aigua corrent i connexions elèctriques i un rètol d'identificació de l'entitat encarregada de cada xiringuito.

Els xiringuitos es podran muntar a partir de les 8 h del 23 d'agost i s'hauran de desmuntar abans de les 15 h del 28 d'agost.

S.R.


Icona Fitxer PDF - 0,13 Mb - ripollet-cul-festa-major-bases-xiringuitos-150518.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal