fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
L'Ajuntament neteja la vegetació de terrenys no edificats per evitar incendis -Medi Ambient- 19/06/2018

Amb l'arribada de l'estiu i coincidint amb la celebració de Sant Joan, l'Ajuntament de Ripollet inicia els treballs de neteja dels prats per evitar que la vegetació seca pugui produir incendis. Concretament, s'està desbrossant el talús de l'autopista al costat del carrer Sant Sebastià, els terrenys que envolten els instituts Can Mas i Palau Ausit, la zona del recinte firal, el lateral del carrer Torrent Tortuguer, la zona d'aparcament del parc dels Pinetons, el perímetre dels terrenys entre l'avinguda del Mediterrani i l'avinguda de Catalunya i aquells situats darrere de l'edifici de Mossos d'Esquadra, entre d'altres.

L'Ajuntament neteja la vegetació de terrenys no edificats per evitar incendis -Imatge 1-

Aquestes zones verdes no edificades i que tampoc formen part dels parcs del municipi, no s'inclouen en els contractes de manteniment de les zones verdes municipals. Les grans dimensions dels terrenys i el creixement espontani de la seva vegetació fa que no es puguin arranjar amb els mitjans propis de les brigades municipals.

A més d'aquesta sega de terreny, també se'n fa una altra a la zona dels dipòsits d'aigua, abans de Festa Major, ja que és l'espai on tenen lloc els focs d'artifici.

La regidoria de Medi Ambient, Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Ripollet recorda que "cal tenir una especial cura amb la manipulació de petards, altres mecanismes pirotècnics i altres elements vinculats amb el foc i que s'abstingui de fer-ne ús prop de qualsevol zona verda. Tot i que des dels serveis municipals es té la precaució de segar els prats, la combinació de calor, sequera i foc pot propiciar el desenvolupament d'un incendi amb conseqüències que poden arribar a ser catastròfiques".

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal