fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 16 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca de Ripollet participa a la "Supernit" del Super3 -Cultura- 24/05/2018

Aquest divendres, 25 de maig, entre les 20 i les 21 h, mÚs de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals de tot Catalunya oferiran conjuntament la "Supernit", una activitat multitudinÓria de foment de la lectura, organitzada pel Super3 i pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de promoure la lectura entre el p˙blic infantil.

La Biblioteca de Ripollet participa a la "Supernit" del Super3 -Imatge 1-La Biblioteca de Ripollet participa a la "Supernit" del Super3 -Imatge 2-

La "Supernit" de les biblioteques arreu de Catalunya
Es tracta d'una aventura multitudinÓria, simultÓnia i transmŔdia per tot el territori en quŔ els nens i nenes participants ajudaran la Nen˙far i la Matoll a sortir de la biblioteca de la casa de la famÝlia del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.

La "Supernit" Ús el final d'una de les hist˛ries creades pel Super3 i que, des finals d'abril, s'ha comenšat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l'aplicaciˇ de vÝdeo per a m˛bils i tauletes del Super3.

El final de l'aventura arribarÓ el 25 maig, quan els nens i nenes de Ripollet convocats a la "Supernit" hauran d'anar a la biblioteca municipal per a resoldre els enigmes i ajudar les hero´nes a escapar.

Es recomana inscripciˇ prŔvia
L'activitat Ús gratu´ta, per˛ l'aforament Ús limitat. Per aix˛ es recomana inscriure's prŔviament a la Biblioteca de Ripollet. No cal portar-hi res, nomÚs enginy per resoldre els dos ˙ltims enigmes que han d'alliberar la Nen˙far i la Matoll.

Videojoc "Supernit a les biblioteques"
A mÚs de la trama de la famÝlia del Super3, protagonitzada per la Nen˙far i la Matoll i que es pot veure al canal Super3, tambÚ s'ha creat expressament un videojoc titulat "Supernit a les biblioteques", per completar un projecte transmŔdia de foment de la lectura entre els nens i nenes. Aquest videojoc, estrenat el 4 de maig, ha tingut molt bona acollida entre els s˙pers, amb una mitjana diÓria de 1.000 usuaris ˙nics.

Amb el videojoc "Supernit a les biblioteques", els s˙pers poden jugar, des del web del Super3, amb la Nen˙far i la Matoll i moure's per una biblioteca per aconseguir un dels quatre n˙meros que obre el cadenat, tot agafant llibres virtuals i evitant obstacles.

DesprÚs de la celebraciˇ de la "Supernit a les biblioteques", els s˙pers podran introduir una clau secreta, que se'ls haurÓ dit a les biblioteques, per poder jugar, en mode prŔmium, amb el joc, on tots els llibres donen mÚs punts.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal