fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Actuacions de control de plagues a Pinetons, Sant Andreu i Pont Vell -Medi Ambient- 04/05/2018

La regidoria de Salut Pública va portar a terme una nova actuació de control de plagues a la via pública, el passat 24 d'abril. Des de fa uns anys, la regidoria realitza intervencions sistemàtiques i periòdiques per controlar la plaga de paneroles (Periplaneta americana) que acostuma a presentar problemes amb l'arribada de la calor. Concretament, la zona afectada, i on s'ha realitzat la desinsectació del clavegueram, és el carrer Puigmal, entre la Verema i l'avinguda del Mediterrani, les avingudes de Catalunya i del Mediterrani, entre el carrer Puigmal i la rambla de les Vinyes, i aquesta mateixa via, entre les avingudes de Catalunya i del Mediterrani.

Actuacions de control de plagues a Pinetons, Sant Andreu i Pont Vell -Imatge 1-

Els dies posteriors a la desinsectació, poden aparèixer alguns insectes al carrer a causa de l'efecte expulsor del tractament aplicat. Aquesta situació, però, és puntual, ja que els insectes ja han ingerit el producte, moren i són retirats pel servei de neteja de la via pública, que treballa en coordinació amb la regidoria de Salut Pública.

Aprofitant l'actuació en el clavegueram d'aquesta zona, també s'hi ha col·locat raticida per controlar els rosegadors. Al barri del Pont Vell, a la cruïlla dels carrers Rocabruna i Montseny i als carrers adjacents, també s'hi ha aplicat raticida al clavegueram, on no s'ha detectat cap presència de paneroles.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal