fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'escriptora local Tamara Marín presenta la seva segona novel·la a la Biblioteca -Cultura- 19/03/2018

L'esperat segon llibre de l'autora ripolletenca, sota el títol "No soy una princesa", s'acaba de publicar. Tamara Marín el va presentar el passat divendres, 16 de març, a l'espai Ripolletres de la Biblioteca Municipal, davant un bon nombre de seguidors, principalment dones, que van poder comprar el llibre i aconseguir la seva dedicatòria. A pocs dies d'haver sortit a la venda, ja anava per la tercera edició i l'autora es va mostrar molt contenta per l'acollida que està tenint.

L'escriptora local Tamara Marín presenta la seva segona novel·la a la Biblioteca -Imatge 1-L'escriptora local Tamara Marín presenta la seva segona novel·la a la Biblioteca -Imatge 2-L'escriptora local Tamara Marín presenta la seva segona novel·la a la Biblioteca -Imatge 3-L'escriptora local Tamara Marín presenta la seva segona novel·la a la Biblioteca -Imatge 4-L'escriptora local Tamara Marín presenta la seva segona novel·la a la Biblioteca -Imatge 5-

Les lectores, que li van poder preguntar molts detalls sobre els personatges, els seus referents literaris i la promoció dels llibres, van agrair a l'escriptora que sigui tan activa a les xarxes socials i tan atenta amb els seus lectors. Tamara Marín tornarà a presentar "No soy una princesa" a Ripollet, el pròxim 6 d'abril, a la llibreria Uppali i també participarà a les activitats de Sant Jordi a Ripollet. Es tracta d'una novel·la romàntica moderna, amb històries que s'expliquen tant des del punt de vista femení com masculí.

La primera novel·la de l'autora, "Haz que ocurra", es va publicar el juny de l'any passat i va resultar un èxit de vendes, arribant a publicar set edicions i a vendre més de 3.500 exemplars a Amazon.
La nova novel·la ja es pot comprar a les llibreries locals Uppali i Quatre de Ripollet, així com també a d'altres llibreries de Cerdanyola, Sant Cugat, Barberà del Vallès i Sabadell.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal