fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Any del Llibre comença a escriure les seves pàgines amb una primera trobada al Centre Cultural -Cultura- 13/02/2018

Aquest dimarts, 13 de febrer, tindrà lloc a les 19.30 h al Centre Cultural la primera trobada de l'Any del Llibre 2018. L'objectiu és que les diferents entitats i agents socials, culturals i educatius del municipi tinguin una primera presa de contacte i puguin aportar les seves idees i propostes, les quals serviran posteriorment per a l'elaboració del programa d'activitats de l'Any del Llibre.

L'Any del Llibre comença a escriure les seves pàgines amb una primera trobada al Centre Cultural -Imatge 1-

L'Ajuntament declara el 2018 Any del Llibre
Seguint la iniciativa sorgida l'any 2016 amb la celebració de l'Any Lorca a Ripollet i l'Any Clavé el 2017, enguany, el Consell d'Administració del Patronat Municipal de Cultura ha aprovat la declaració de l'Any del Llibre.

L'Any del llibre a Ripollet es constitueix amb la voluntat de centrar els esforços en la promoció del foment de la lectura, l'impuls i la millora de la comprensió lectora, l'enfortiment de la creació literària, la difusió dels autors locals i l'establiment d'uns vincles sòlids i estables entre els llibres, la ciutat i les persones.

També s'aprofitarà la celebració de l'Any del Llibre a Ripollet per a engegar el treball de creació d'un Pla municipal de foment de la lectura, una eina de treball bàsica que impulsarà les línies estratègiques per al desenvolupament i el foment de la lectura a Ripollet en els pròxims anys.

L'escriptor basc Kirmen Uribe, protagonista del primer gran acte de l'Any del Llibre
El primer gran acte de l'Any del llibre serà la celebració, el 28 de febrer al Teatre Auditori del Mercat Vell, d'una trobada de Clubs de Lectura de les biblioteques del Vallès Occidental. Els participants dels clubs conversaran amb l'escriptor basc Kirmen Uribe, Premi Nacional de Literatura l'any 2009 i autor de llibres com Bilbao-New York-Bilbao, Lo que mueve el mundo o La hora de despertarnos juntos.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal