fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Any del Llibre comença a escriure les seves pàgines amb una primera trobada al Centre Cultural -Cultura- 13/02/2018

Aquest dimarts, 13 de febrer, tindrÓ lloc a les 19.30 h al Centre Cultural la primera trobada de l'Any del Llibre 2018. L'objectiu Ús que les diferents entitats i agents socials, culturals i educatius del municipi tinguin una primera presa de contacte i puguin aportar les seves idees i propostes, les quals serviran posteriorment per a l'elaboraciˇ del programa d'activitats de l'Any del Llibre.

L'Any del Llibre comença a escriure les seves pàgines amb una primera trobada al Centre Cultural -Imatge 1-

L'Ajuntament declara el 2018 Any del Llibre
Seguint la iniciativa sorgida l'any 2016 amb la celebraciˇ de l'Any Lorca a Ripollet i l'Any ClavÚ el 2017, enguany, el Consell d'Administraciˇ del Patronat Municipal de Cultura ha aprovat la declaraciˇ de l'Any del Llibre.

L'Any del llibre a Ripollet es constitueix amb la voluntat de centrar els esforšos en la promociˇ del foment de la lectura, l'impuls i la millora de la comprensiˇ lectora, l'enfortiment de la creaciˇ literÓria, la difusiˇ dels autors locals i l'establiment d'uns vincles s˛lids i estables entre els llibres, la ciutat i les persones.

TambÚ s'aprofitarÓ la celebraciˇ de l'Any del Llibre a Ripollet per a engegar el treball de creaciˇ d'un Pla municipal de foment de la lectura, una eina de treball bÓsica que impulsarÓ les lÝnies estratŔgiques per al desenvolupament i el foment de la lectura a Ripollet en els pr˛xims anys.

L'escriptor basc Kirmen Uribe, protagonista del primer gran acte de l'Any del Llibre
El primer gran acte de l'Any del llibre serÓ la celebraciˇ, el 28 de febrer al Teatre Auditori del Mercat Vell, d'una trobada de Clubs de Lectura de les biblioteques del VallŔs Occidental. Els participants dels clubs conversaran amb l'escriptor basc Kirmen Uribe, Premi Nacional de Literatura l'any 2009 i autor de llibres com Bilbao-New York-Bilbao, Lo que mueve el mundo o La hora de despertarnos juntos.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal