fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental condemnen les càrregues policials de l'1-O -Política- 02/10/2017

L'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, ha assistit aquest dilluns a la tarda a una sessió extraordinària del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental convocada d'urgència davant els esdeveniments ocorreguts l'1-O. En la declaració conjunta, s'ha condemnat "les càrregues policials totalment injustificades i desproporcionades" i han exigit responsabilitats polítiques al govern de l'Estat. De la mateixa manera, han denunciat "el menysteniment que el govern de l'Estat espanyol ha mostrat vers els ens locals i els representants polítics escollits democràticament al territori".

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental condemnen les càrregues policials de l'1-O -Imatge 1-El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental condemnen les càrregues policials de l'1-O -Imatge 2-El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental condemnen les càrregues policials de l'1-O -Imatge 3-

D'altra banda, s'ha posat de manifest "el comportament cívic i pacífic dels milers de persones que, a la nostra comarca, van sortir al carrer per defensar el fet de ser consultats" i s'ha agraït la tasca de totes les persones que van garantir la seguretat i la convivència en molts punts de votació.

Els alcaldes i alcaldesses també han tingut una menció especial per a dos dels municipis de la comarca més afectats per les càrregues policials: Sabadell, on hi van haver diversos ferits i destrosses a l'escola Nostra Llar, i Castellbisbal, on la Guàrdia Civil va carregar contra alguns menors concentrats a l'institut-escola Les Vinyes.

Fotos: Consell Comarcal del Vallès Occidental.

S.R.


Icona Fitxer PDF - 0,38 Mb - ripollet-pol-comarca-consell-alcaldes-declaracio-021017.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal