fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El COP-Compromís per Ripollet i la CUP proclamen #prenpartit pel Sí al referèndum -Política- 25/09/2017

El passat dissabte, 23 de setembre, va tenir lloc, a la plaça de Pere Quart, un acte comarcal sota le lema "Viure vol dir prendre partit", organitzat pel COP-Compromís per Ripollet i la CUP. A l'obertura, es va fer lectura del manifest de la Taula pel Sí, entitat que aglutina a les diferents forces independentistes de Ripollet. Seguidament, l'acte va comptar amb les intervencions dels exregidors el COP durant la primera legislatura: Inma Prat, Eligio Medina i Alfredo Lafuente; el diputat de la CUP, Nana; la militant del COP, Alba Soria i el carismàtic alcalde de Marinaleda, Juan Manuel Sánchez Gordillo.

El COP-Compromís per Ripollet i la CUP proclamen #prenpartit pel Sí al referèndum -Imatge 1-El COP-Compromís per Ripollet i la CUP proclamen #prenpartit pel Sí al referèndum -Imatge 2-El COP-Compromís per Ripollet i la CUP proclamen #prenpartit pel Sí al referèndum -Imatge 3-El COP-Compromís per Ripollet i la CUP proclamen #prenpartit pel Sí al referèndum -Imatge 4-El COP-Compromís per Ripollet i la CUP proclamen #prenpartit pel Sí al referèndum -Imatge 5-


Durant l'acte, es va reivindicar, davant un nombrós públic, la necessitat i el dret a la celebració del referèndum sobre la independència de Catalunya i es van fer proclames a favor d'una república catalana i anticapitalista. El míting va estar amenitzat amb una lectura de poemes i va cloure amb un vermut musical.


Fotos:
- final de l'acte
- principi de l'acte, lectura del Manifesta de la Taula pel Sí
- intervenció del exregidors del COP
- intervenció del diputat de la CUP, Nana
- intervenció de l'alcalde de Marinaleda, Juan Manuel Sánchez Gordillonoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal