fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 21 d'abril de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
S'instal·len noves marquesines i plataformes per al bus a l'avinguda de Maria Torras -Urbanisme- 09/02/2017

Les parades d'autobús de l'avinguda de Maria Torras disposen de dues plataformes per millorar l'accessibilitat dels usuaris amb mobilitat reduïda. Les plataformes tenen una mida d'11 metres de llargada i 2 d'amplada, amb pintura reflectant als marges, i tenen el gruix de la vorera per tal de crear una continuïtat amb la plataforma.

S'instal·len noves marquesines i plataformes per al bus a l'avinguda de Maria Torras -Imatge 1-

L'empresa encarregada de la instal·lació ha estat Zicla, la qual treballa amb material reciclat i així es minimitza el seu impacte mediambiental. El cost de compra i instal·lació de les dues plataformes ha estat de 13.500 euros. A més, l'Ajuntament ha adquirit per uns 7.500 euros dues marquesines que s'han ubicat en aquestes mateixes parades.

Aquestes actuacions responen a l'aposta de l'Ajuntament per arranjar, dignificar i fer accessibles les parades d'autobús. L'aposta té la seva partida al pressupost municipal per a l'exercici 2017. Segons el regidor de Transport i Mobilitat, Fran Sánchez, "era molt necessari començar a fer aquestes tasques de renovació de les parades, tasques que vam començar al barri de Can Tiana-Pont Vell, on s'han repintat totes les parades".

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal