fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de juny de 2017
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Més de 950 atletes de totes les edats participen el 35è Cros Vila de Ripollet -Esport- 16/01/2017

Un total de 959 atletes han participat aquest diumenge, 15 de gener, en el 35è Cros Vila de Ripollet i Cros Local Escolar. La prova, a la qual s'hi havien inscrits uns 1.300 corredors, s'ha desenvolupat sense cap tipus d'incidència. Del total de participants, 418 estaven federats, 520 eren escolars i 21 eren barrufets, o sigui els infants més menuts. La prova ha constat de 15 curses, amb atletes des dels 3 anys fins als més veterans.

Més de 950 atletes de totes les edats participen el 35è Cros Vila de Ripollet -Imatge 1-Més de 950 atletes de totes les edats participen el 35è Cros Vila de Ripollet -Imatge 2-Més de 950 atletes de totes les edats participen el 35è Cros Vila de Ripollet -Imatge 3-Més de 950 atletes de totes les edats participen el 35è Cros Vila de Ripollet -Imatge 4-Més de 950 atletes de totes les edats participen el 35è Cros Vila de Ripollet -Imatge 5-

Els primers classificats en la categoria sènior han estat Inna Lebedieva, del club Lasansi, en categoria femenina; i Carlos Cera, en categoria masculina, que pertany a l'entitat J.A. Sabadell. Per la seva banda, a la cursa popular, el primer classificat ha estat Carlos Jiménez, de la Unió Colomenca d'Atletisme, en categoria masculina, i María Jesús Santos, del BTeam Sports, s'ha imposat en categoria femenina.

El 35è Cros Vila de Ripollet ha estat organitzat pel Patronat d'Esports (PAME) i pel Ripollet Unió Atlètica (RUA), i forma part del calendari català de cros. La prova arriba tot just abans dels campionats de Catalunya, que se celebraran entre gener i febrer, en els quals els atletes del RUA buscaran fer un bon paper. Podeu gaudir d'un recull de fotografies en aquest enllaç, i als documents adjunts podeu consultar les classificacions.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,52 Mb - ripollet-esp-cros-classificacio-per-categoria-150117.pdf 
Icona Fitxer PDF - 0,47 Mb - ripollet-esp-cros-classificacio-per-cursa-150117.pdf 

AGENDA

Ball per a la gent gran

Xerrada. La força de les dones. El seu empoderament

Presentació del llibre Sankt Pauli. Un altre futbol és possible

Nits de Música. Història del cinema musical nord-americà (1960-1961)

Festival de final de curs de l'Associació Country Line Dance Ripollet

Nit d'acústic

Festival de final de curs de l'associació Bunkay Dansa
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal