fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriba un nou cap de setmana ple d'homenatges a Federico García Lorca -Cultura- 14/10/2016

Els actes de l'Any Lorca continuen durant aquest cap de setmana. Aquest divendres al vespre, se celebra la lectura dramatitzada de l'obra de teatre 'Yerma', una de les més destacades del poeta granadí. Es durà a terme a la Sala d'Actes de la Biblioteca, a partir de les 20 hores. L'acte anirà a càrrec d'Amics del Teatre amb la col·laboració de Noelia España, que tancarà l'acte amb la seva dansa.

Arriba un nou cap de setmana ple d'homenatges a Federico García Lorca -Imatge 1-Arriba un nou cap de setmana ple d'homenatges a Federico García Lorca -Imatge 2-

Per altra banda, aquest dissabte, el Teatre Auditori del Mercat Vell viurà un altre homenatge. En aquesta ocasió, anirà a càrrec de l'Associació Alegrías del Sur i la Peña Flamenca La Macarena que oferiran un festival flamenc de ball i cant. A partir de les 19.30 hores, pujaran a l'escenari diversos artistes de diferents estils, per retre homenatge a García Lorca.

Per últim, aquest diumenge a les 18 hores, el Teatre Auditori acollirà un festival de cantautors, ofert per les Nits de Música en col·laboració amb l'Associació La Escalera. L'entrada és gratuïta i hi actuaran Laura Jareño, José Jareño, Gabor Legradi, Manoly Naranjo i Carmen Esteban. El concert s'emmarca en l'Any Lorca, però també forma part del 5è aniversari de l'entitat La Escalera.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal