fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC valora negativament alguns canvis de la Festa Major i diu que no participarà en la comissió -Política- 16/09/2016

El Partit dels Socialistes ha fet la seva valoració sobre la Festa Major a través d'un comunicat. Els socialistes critiquen que, malgrat l'anunci de moltes novetats, segons ells en aquesta edició el 80% de la programació ha estat la mateixa que l'any passat. Segons el PSC, els canvis que s'han dut a terme han donat una imatge de descontrol i d'improvisacions. Uns canvis o incorporacions a la programació per als quals, recorden, el Partit dels Socialistes ja va manifestar reserves. Els socialistes han criticat l'adequació d'incloure el correbars en el programa, el canvi d'ubicació del mercat de la vinya, el preu del tendal de la plaça de Pere Quart (9.922 euros) o la situació del xiringo del COP, que segons expliquen va provocar molèsties als veïns a la nit.

El PSC valora negativament alguns canvis de la Festa Major i diu que no participarà en la comissió -Imatge 1-

També admeten que hi ha hagut algunes novetats positives. En destaquen el reforçament de les activitats infantils, el correaigües o el trasllat del pregó al divendres. El PSC considera que les seves opinions, en molts casos, fruit de la seva experiència, no han estat valorades ni tingudes en compte pels membres del govern. És per aquest motiu que el grup dels socialistes ha decidit no participar en la comissió de la Festa Major mentre continuï aquesta actitud.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal