fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Els infants de Ripollet pintaran el mural de la #FMripollet16 -Cultura- 29/08/2016

Dilluns, 29 d'agost, els més petits tornen a tenir el seu espai. Després de pintar boniques pedres al matí i gaudir de l'espespectacle infantil de Noé Ribas a migdia, durant la tarda tenen preparades tres activitats més. A les 17 h s'iniciarà la passejada fotogràfica infantil des del Centre Cultural. A les 17.30 h podran maquillar-se com el seu personatge preferit, amb el tradicional taller que organitza Amics del Teatre.

Els infants de Ripollet pintaran el mural de la #FMripollet16 -Imatge 1-

L'entitat també col·labora amb la Plataforma d'AMPA a l'activitat 'Pinta el mural de la Festa Major'. Els nens i nenes podran pintar amb pinzells, mans i peus "com han viscut la Festa Major i com l'han vist", segons Basi Sánchez, membre de la Plataforma. Seran cinc murals que els dies posteriors a la Festa Major podrem veure a diversos espais de Ripollet on s'han realitzat activitats. L'activitat, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura, comptarà amb monitors de diferents entitats locals.


Marea groga a la FM

Basi Sánchez, de la Plataforma d'AMPA de Ripollet, explica que tant amb aquesta activitat com amb els 'Jocs en família' de divendres, el seu objectiu és "que la gent ens conegui i sàpiga qui som i què fem". És per això que divendres instal·laran uns plafons informatius i parades de venda de samarretes grogues i pancartes demanant el quart institut.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal