fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Connecta't a la Festa Major! #FMripollet16 -Cultura- 25/08/2016

La Festa Major de Ripollet no seria el que és sense la participació i la implicació de tots els veïns. Per aquesta raó, amb motiu de la Festa Major, s'han habilitat diversos canals a les xarxes socials per potenciar aquesta participació. A més, a través de les xarxes es podrà mantenir informada la ciutadania sobre qualsevol novetat de les activitats de la festa. Així doncs, s'ha creat l'etiqueta de Twitter #FMripollet16 i la regidoria de Cultura (a través del seu compte culturaripollet) informarà puntualment sobre els actes de la festivitat. També s'ha obert una pàgina de Facebook sota el nom de 'Festa Major Ripollet' i s'ha creat la pàgina web oficial de la festa (festamajor.ripollet.cat).

Connecta't a la Festa Major! #FMripollet16 -Imatge 1-Connecta't a la Festa Major! #FMripollet16 -Imatge 2-Connecta't a la Festa Major! #FMripollet16 -Imatge 3-Connecta't a la Festa Major! #FMripollet16 -Imatge 4-

Durant els dies de la Festa Major, s'instal·larà a la plaça del Molí un punt de trobada i informació. L'estand estarà obert el dissabte, diumenge i dilluns, de 10 a 14 hores, i de 18 a 21 h. Els visitants i els veïns podran acostar-se per omplir l'enquesta de la Festa Major.

El Bus Pollet
Una novetat de la Festa Major d'aquest any és el nou servei que s'oferirà durant aquests dies: el Bus Pollet, un autobús gratuït, que recorrerà tota la vila i tindrà un gran nombre de parades. Els combois sortiran cada 30 minuts. El seu horari serà divendres i dissabte, de 18.30 a 23.30 hores i diumenge, de 18.30 a 22.30 h. Hi col·labora l'empresa Autocars Font.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal