fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El nou Mercat de la Vinya viatjarà al passat vinícola de Ripollet #FMripollet16 -Cultura- 26/08/2016

El tradicional mercat medieval se substitueix pel nou mercat que recorda la història de les vinyes i del vi. El Mercat de la Vinya està disposat al carrer dels Afores des de divendres a la tarda fins diumenge. Aquest nou mercat ofereix parades d'alimentació i artesania dedicades a la pagesia i a la temàtica del vi i les vinyes, que commemora la llarga trajectòria vinícola de la vila.

El nou Mercat de la Vinya viatjarà al passat vinícola de Ripollet #FMripollet16 -Imatge 1-

El Mercat acull també diverses activitats i tallers, totes elles centrades en la temàtica del vi i les vinyes. Hi haurà un taller de trepitjada de raïm, que tindrà lloc dissabte 27 a les 18 hores; l'espectacle Els contes de l'home del sac, que se celebren el mateix dia a les 19.30 hores a la plaça Clos i jocs de cucanya per als més menuts, que es podran gaudir diumenge 28 a partir de les 20.30 hores a la plaça Clos. D'altra banda, dissabte, a les 21.30 hores, la plaça Clos acollirà l'espectacle Cuplets: recordant l'antic Casino. Es tracta d'un recull de cuplets i cançons de caràcter humorístic, tal com en el seu moment cantava l'artista Mary Santpere.

A més, durant tot el cap de setmana se celebrarà la Cercavila de la vinya, un espectacle itinerant organitzat per la companyia Xarop de Canya amb música en directe. El riure i la diversió estan assegurats. La Cercavila es realitzarà dissabte i diumenge a les 11.30, 13.30 i 18 hores.

M. L.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal