fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 8 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Comencen els actes de les Festes del Pilar organitzades pel Centro Aragonés de Ripollet -Cultura- 25/09/2015

El proper cap de setmana, 26 i 27 de setembre, començaran els actes de celebració de les Festes del Pilar que organitza el Centro Aragonés de Ripollet. El tret de sortida tindrà lloc dissabte a les vuit del vespre a la seu de l'entitat i consistirà en la lectura del pregó, el qual anirà a càrrec del vicepresident de les Corts d'Aragó, Antonio Torres. Tot seguit es distingiran els socis de mèrit, que aquest seran Engracia Villanueva, José Buera, Antonio Martínez i José Luis Puértolas, aquests dos últims a títol pòstum. Els actes de dissabte acabaran amb el tradicional malacatón con vino.

Comencen els actes de les Festes del Pilar organitzades pel Centro Aragonés de Ripollet -Imatge 1-

L'endemà diumenge, el Centro Aragonés acollirà un esmorzar sorpresa a partir de les deu del matí i a les dotze del migdia començarà la Lliga de Guiñote. A les cinc de la tarda s'iniciarà un campionat de dards. La resta d'actes s'aniran desenvolupant els propers caps de setmana fins a arribar al 12 d'octubre, quan tindran lloc els actes principals de les Festes del Pilar. Podeu veure els actes de cada dia a l'Agenda o a l'etiqueta de Twitter #PilarRipollet2015.

El president de l'entitat, Marco Gayán, va assenyalar que entre les novetats d'aquest any hi ha un campionat de llançament d'espardenyes (el 3 d'octubre a les dues de la tarda), i la col·laboració amb La Careta Teatre en el Vestíbul Obert que es realitzarà el mateix 12 d'octubre a les cinc de la tarda al Teatre Auditori del Mercat Vell. Dels actes del 12 d'octubre, Gayán també va destacar la col·laboració dels Gegants de Ripollet en la processó que sortirà a dos quarts d'onze del matí, i l'actuació del grup d'Osca Estirpe Aragonia en el festival de jotes que tancarà les Festes.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal