fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Rock'n'Vídeo projecta aquest divendres el musical 'Dando la nota' -Cultura- 16/07/2015

L'Associació Ripollet Rock presenta aquest divendres, 17 de juliol, una nova edició del Rock'n'Vídeo. La cita començarà a les 22 hores, i tindrà lloc al pati del Casal de Joves. En aquesta ocasió, es projectarà la pel·lícula-musical 'Dando la Nota'.

El Rock'n'Vídeo projecta aquest divendres el musical 'Dando la nota' -Imatge 1-El Rock'n'Vídeo projecta aquest divendres el musical 'Dando la nota' -Imatge 2-

Aquesta esbojarrada comèdia explica les aventures d'un jove, interpretat per Jack Black, per convertir-se en una estrella del rock. Per aconseguir el seu objectiu, s'uneix al veterà músic, Kyle Glass. Ambdós cercaran la mítica pua del destí, creada pel mateix Diable i que tots els grans 'rockers' del món han tingut alguna vegada entre els seus dits.

Totes les cançons de la pel·lícula han estat creades i interpretades pels mateixos Jack Black i Kyle Glass, que combinen la seva feina com a actors amb el grup musical Tenacious D. El musical 'Dando la nota' compta amb la col·laboració de grans estrelles del rock, com ara Ronnie James Dio o Dave Grohl, ex bateria de Nirvana i líder de Foo Fighters.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal