fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Participació a Ripollet a les 18 hores: 39,19 % -Política- 24/05/2015

La participació de les 18 hores és d'un 39,19 %, segons les dades del primer avanç, facilitades pel Ministeri d'Interior. Ripollet segueix la tendencia alcista catalana d'increment de la participació, amb un 7,31 % més que ara fa 4 anys. No obstant, està per sota de la mitjana catalana, que a les 14 hores era del 44,65 % i de la província de Barcelona, del 43,94 %.

Participació a Ripollet a les 18 hores: 39,19 % -Imatge 1-Participació a Ripollet a les 18 hores: 39,19 % -Imatge 2-Participació a Ripollet a les 18 hores: 39,19 % -Imatge 3-

Els 9 col·legis i 42 taules han obert amb normalitat aquest matí. Un total de 26.653 electors són cridats aquest diumenge, 24 de maig, a votar a les Eleccions Municipals de Ripollet 2015. En aquesta ocasió, concorren deu forces polítiques, dues més que ara fa quatre anys.

El dispositiu electoral compta amb una trentena de persones de l'Administració local, amb un reforç de persones aturades, contractades expressament per a l'ocasió, a través del Patronat Municipal d'Ocupació. A més, s'ha habilitat un sistema per comprovar el col·legi on toca votar, per internet i per telèfon.

Cobertura de la jornada
Durant la jornada electoral, la web municipal oferirà informació sobre la participació i a partir de les 20 hores, Ripollet Ràdio emetrà l'especial La Nit de les Eleccions, en connexió amb les seus electorals, tertúlia política i les dades de l'escrutini minut a minut. Simultàniament, s'aniran actualitzant els resultats electorals via web i als canals d'InfoRipollet a les xarxes socials.

* Comprovació el col·legi on toca votar.
* Avanç de participació Municipals 2015.
* Resultats electorals Municipals 2015.
* Programa de ràdio La Nit de les Eleccions.
* Canal de vídeo del programa a Ripollet TV.
* Xarxes socials InfoRipollet: #eleccionsripollet a Twitter i Facebook.

Tota la informació
Ripollet Ràdio i la web municipal han realitzat les darreres setmanes un desplegament especial per a les eleccions locals. A més de la crònica electoral diària de la web, l'emissora del municipi ha fet un seguiment de la campanya als butlletins horaris i a l'Informatiu setmanal dels divendres. El dimecres, 20 de maig, es va oferir un debat sobre treball i serveis socials, amb la participació de les deu candidatures.

* Històric de les notícies de la campanya i precampanya
* Informatius setmanals de Ripollet Ràdio
* Debat electoral de Ripollet Ràdio (vegeu el vídeo inferior)





AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal