fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Gran Carnaval 2015 a Ripollet! -Cultura- 16/02/2015

El cap de setmana del 13 i 14 de febrer van tenir lloc les principals activitats del Carnaval 2015. Divendres va ser el torn del Carnaval infantil amb l'espectacle Quin sarao! de la companyia Xarop de Canya, pensat per als més petits. A les 18.30 h disco-mòbil, amb els millors èxits del moment, per al públic familiar. I a les 20 h es les Bruixes de Ripollet van recuperar la llegenda del vell i la vella, amb un espectacle amb lluïment de foc fred (de llum i color).

Gran Carnaval 2015 a Ripollet! -Imatge 1-

Dissabte a dos quarts de sis s'iniciava la rua de Carnaval organitzada pel PMC que va comptar enguany amb 10 comparses i la participació de més de 600 persones. 

Carnaval Jove
A la nit  el ball de carnaval jove agafava el protagonisme al Pavelló Joan Creus, amb concurs de disfresses inclòs i organitzat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania. L'accés al recinte es va fer de manera coordinada amb el personal de seguretat i amb la Policia Local. 
El primer premi, d'una consola, se'l va endur Malèfiques. El segon va ser per Rhianna, que es va endur una tablet. Els auriculars del tercer premi van ser per Duffmen. Tots ells van ser entregats pel regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez i patrocinats pel Centre Comercial Baricentro. La regidoria ha fet una valoració molt positiva de l'activitat, destacant el nombre d'assistents, la bona acollida del concurs de disfresses i la gran col·laboració ciutadana.

Mireu l'Album de Carnaval.

Les activitats del Carnaval 2015 finalitzaran el dimecres, 18 de febrer, amb la sardinada popular a càrrec de l'Associació Gastronòmica El Setrill. Aquell mateix dia els Diables de Ripollet realitzaran la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio, convocant a tots els ripolletencs que vulguin a fer soroll per acompanyar-los en aquest ritual de comiat.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal