fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal del mes de novembre de 2014 -Plens- 27/11/2014

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar el passat dijous 27 la sessió ordinària de Ple de novembre, amb 6 punts a l'ordre del dia. Entre ells, destacava la petició al govern central de l'ampliació del termini de pagament a 120 mensualitats de la part dels tributs que el consistori ha de retornar a l'estat.

Acords del Ple Municipal del mes de novembre de 2014 -Imatge 1-Acords del Ple Municipal del mes de novembre de 2014 -Imatge 2-Acords del Ple Municipal del mes de novembre de 2014 -Imatge 3-Acords del Ple Municipal del mes de novembre de 2014 -Imatge 4-Acords del Ple Municipal del mes de novembre de 2014 -Imatge 5-
La regidora d'Hisenda, Imma Viera, va afirmar que el bon estat de les finances de l'Ajuntament permet demanar aquesta millora a l'hora de fer els pagaments. El punt va ser aprovat per unanimitat.

El Ple també va debatre l'aprovació inicial de l'Ordenança municipal reguladora de l'administració electrònica de l'Ajuntament de Ripollet, que fa referència a tots els mecanismes que transformen els processos tradicionals en processos electrònics amb la finalitat d'agilitzar-los i aportar valor afegit a treballadors i usuaris.
Aquesta eina s'utilitza per millorar la productivitat i simplificar els diferents processos del dia a dia. Es va donar llum verda a la proposta amb el vot favorable de tots els grups municipals.

El darrer punt contemplava demanar al Ministeri d'Administracions Públiques la possibilitat d'ampliació del Capítol 1, de Personal, amb la convocatòria, l'any vinent, de dues places, actualment ja ocupades de forma temporal i necessàries per al bon funcionament de l'administració local. En el punt es detallava que aquestes incorporacions no suposarien cap increment de pressupost destinat a aquest capítol. Tots els grups van votar a favor a excepció d'ICV-EUiA que s'hi va abstenir.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal