fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El jardí romàntic de la Casa Padró acull la 2ª vetllada d'estiu -Cultura- 05/07/2014

Les Nits de Música, de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, van tancar temporada el passat dijous, 3 de juliol, amb una sessió especial al jardí romàntic de la Casa Padró. Per segon any consecutiu, aquest espai amb encant es va omplir amb més d'un centenar de persones, que van poder gaudir de l'actuació del duet de violoncels Lofoten, format per Carles Muñoz i Håvard Enstad.

El jardí romàntic de la Casa Padró acull la 2ª vetllada d'estiu -Imatge 1-El jardí romàntic de la Casa Padró acull la 2ª vetllada d'estiu -Imatge 2-El jardí romàntic de la Casa Padró acull la 2ª vetllada d'estiu -Imatge 3-El jardí romàntic de la Casa Padró acull la 2ª vetllada d'estiu -Imatge 4-El jardí romàntic de la Casa Padró acull la 2ª vetllada d'estiu -Imatge 5-

A la vetllada es van poder sentir peces clàssiques i del folclore tant català com dels països nòrdics, especialment de Noruega, en moltes ocasions fusionades pels dos músics, que van agradar molt el públic. Pere Padró, que va cedir aquest espai per a l'acte, va explicar als assistents alguns detalls del jardí romàntic, amb arbres i espècies vegetals que tenen 130 anys d'història. La nit es van tancar amb focs d'artifici.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal