fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple Municipal aprova per unanimitat les obres de reurbanització del carrer de la Sagrera -Plens- 26/02/2021

El Ple Municipal va aprovar ahir amb el suport de tots els regidors el projecte d'obres de millora del carrer de la Sagrera, d'acord amb el projecte executiu d'obres de reurbanització dels carrers de la Sagrera i Isabel la Catòlica com a primera fase d'un pla de millores al centre històric de Ripollet, un pla urbanístic molt ambiciós redactat per l'arquitecte Marc Manzano que busca reurbanitzar mantenint i remarcant el valor patrimonial de l'entorn. Tal com va explicar el regidor de Patrimoni, Sergio Linares, a la presentació del pla, aquest es planteja a llarg termini i ha estat consensuat amb les forces de l'oposició ja que es tracta d'un projecte de ciutat i no de govern. Aquesta primera fase tindrà un cost de 85.375,99 € (IVA inclòs). Així, el projecte executiu de l'obra quedarà publicat en període d'al·legacions.

El Ple Municipal aprova per unanimitat les obres de reurbanització del carrer de la Sagrera -Imatge 1-

També van rebre unanimitat el nou model de control intern, no admetre a tràmit les al·legacions de l'Institut Català de Finances en relació a l'expedient d'Aubarel i l'ordenança de vetlladors i terrasses. L'altre punt de l'ordre del dia, la retirada de la font metàl·lica del Pavelló Joan Creus, va rebre suport de tots els partits excepte Ciutadans, que s'hi va abstenir.

Pel que fa a les mocions, la de suport als encausats ripolletencs per les protestes post sentència, presentada pel regidor no adscrit Eugeni Montanuy i Decidim, es va aprovar amb el suport de Decidim, SOM i el regidor no adscrit, el vot contrari de Ciutadans i l'abstenció del PSC; la de suport a la llei trans estatal, presentada per Decidim, va prosperar amb el suport de totes les forces excepte el PSC, que s'hi va abstenir; la de suport a Pablo Hasél, presentada també per Decidim, va aprovar-se amb el suport de Decidim i el regidor no adscrit Eugeni Montanuy, el vot contrari de Ciutadans i l'abstenció de PSC i SOM, i per últim la moció d'urgència en suport del 8M, presentada pel grup socialista, es va aprovar per unanimitat.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal