fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La CUP-G denuncia la precarització laboral a les portes de Sintemetal -Política- 11/02/2021

En un acte de campanya, la CUP-Guanyem ha denunciat, a les portes de la fàbrica Sintermetal, que les institucions han d'estar al costat dels treballadors en lluita i no dels interessos de les multinacionals. Així mateix, ha demanat la derogació de les contrareformes laborals i alternatives contra el tancament d'empreses. Davant diferents líders sindicals, la cap de llista de la CUP-G, Dolors Sabater, ha explicat que cal un model industrial propi i diversificat, basat en la nacionalització i la transició ecològica. Sabater també ha demanat establir un Estatut de Treballadors propi per garantir contractes estables i una reducció de la jornada laboral.

La CUP-G denuncia la precarització laboral a les portes de Sintemetal -Imatge 1-La CUP-G denuncia la precarització laboral a les portes de Sintemetal -Imatge 2-
En l'acte electoral també han intervingut líders sindicals d'empreses recentment desmantellades, com ara Sintermetal. El representant del comitè d'empresa de Sintermetal, José Ramón Hernández (FTC-IAC), ha alertat que la pèrdua dels 184 llocs de treball és una mostra del procés de destrucció de teixit i deslocalització d'empreses que s'està patint. Per a Hernández, "vivim un temps de pandèmia, d'incertesa i de por. Un temps de canvi climàtic, de model energètic i per tant de model social i de producció". És per això que ha demanat als partits actuacions efectives contra la precarització dels llocs de treball i per la regeneració econòmica.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal