fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de febrer de 2023
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El carrer de Sant Sebastià encara ja la segona fase d'urbanització -Urbanisme- 20/11/2020

Aquest matÝ, l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, acompanyat per l'arquitecte tŔcnic, Oriol Bayˇ, ha visitat el barri de Tiana, per comprovar com han quedat les obres de la primera fase de reurbanitzaciˇ del carrer de Sant SebastiÓ, entre Lepant i Conc˛rdia, recentment finalitzades. Osuna ha aprofitat per parlar amb alguns ve´ns, que s'han mostrat molt satisfets i han comentat alguns detalls dels acabats. El carrer encara ja la segona fase de reurbanitzaciˇ, fins a la carretera de l'Estaciˇ, que podria tenir un cost de fins a 1,5 milions d'euros.

El carrer de Sant Sebastià encara ja la segona fase d'urbanització -Imatge 1-

Aquest primer tram, petit en comparaciˇ amb la resta de carrer pendent d'urbanitzar, ha solucionat, com ha explicat l'alcalde, "un problema important, endŔmic i hist˛ric, relatiu a una manca de connexiˇ adequada de clavegueram dels seus habitatges amb problemes diaris i continus, especialment quan plovia". L'alcalde ha recordat que les obres es van haver de parar durant l'estat d'alarma i que es van encarir fins als 540.000 Ç, pel tractament de les 300 tones de fibrociment que es van extreure del subs˛l del carrer. L'encariment del projecte, que inclo´a actuacions de clavegueram, enllumenat, sistema elŔctric, gas i aigua, ha fet que no s'hagi pogut dur a terme el soterrament de lÝnies aŔries de llum i telŔfon.

Segona fase d'urbanitzaciˇ
La segona fase, molt mÚs llarga, va des del carrer Conc˛rdia a carretera de l'estaciˇ, per˛ tal com ha explicat l'arquitecte tŔcnic, no hi ha problemes de pendent i pr˛ximament es faran cales per acabar de definir el projecte executiu. Es preveu que les obres tinguin un cost d'entre 1,2 i 1,5 milions d'euros. AixÝ, el primer semestre de 2021 es destinarÓ a revisar el projecte, intentant anticipar possibles problemes, principalment el de l'amiant, partint de l'experiŔncia de la primera fase. TambÚ es vol compartir el projecte amb els ve´ns i ve´nes, per tractar aspectes com les zones verdes, les voreres o l'aparcament.

El plantejament, com ha explicat l'alcalde, "Ús anar adequant i dignificant diferents barris de Ripollet, en aquest cas, el de Tiana, un barri on sˇn molt necessÓries aquestes inversions".

NdPAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal