fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 21 de juny de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Obertes les inscripcions del taller per a entitats 'Prevenció de riscos COVID-19' -Cultura- 26/10/2020

Aquesta sessió forma part d'un programa de cursos gratuïts amb relació al coronavirus, dirigits a totes les entitats locals, en resposta a una demanda de la Taula de Pla de Xoc.
El recentment creat Àmbit de Desenvolupament Comunitari de l'Ajuntament, que aglutina Cultura, Esports i Patrimoni, oferirà a les entitats, el pròxim 2 de novembre, el primer dels 6 cursos gratuïts que ha programat fins al mes d'abril relacionats amb el coronavirus, recollint una demanda de la Taula de Pla de Xoc que instava a oferir a les entitats les eines per fer front a la realitat actual que estem patint; i seguint amb la línia que va iniciar fa 4 anys el Centre Cultural. Aquesta primera sessió serà sobre la prevenció de riscos COVID-19, i es farà en línia, el dilluns 2 de novembre, de 19 a 21 h.

Obertes les inscripcions del taller per a entitats 'Prevenció de riscos COVID-19' -Imatge 1-

El taller té l'objectiu de proporcionar a les entitats els coneixements bàsics sobre les característiques i l'abast de la malaltia, accions a emprendre en cas d'infecció i mesures preventives que cal aplicar, especialment en l'àmbit associatiu. Està dirigit a totes les entitats: culturals, esportives, juvenils, associacions veïnals, col·lectius educatius, etc.

Pel que fa a la resta de tallers programats, al desembre es parlarà de l'Administració electrònica; al gener, sobre les eines de participació i interacció a distància; al febrer, sobre gestió administrativa; al març, s'aportaran recursos de finançament públic i privat, i finalment, a l'abril, es treballarà la comunicació i la resolució assertiva de conflictes.

Les inscripcions es poden fer al correu electrònic cultura@ripollet.cat, o bé al telèfon 935 046 025.

http://upload.ripollet.cat/FILES/JPG/ripollet-covid-cursos-entitats-261020.jpgnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal