fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 29 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Obertes les inscripcions del taller per a entitats 'Prevenció de riscos COVID-19' -Cultura- 26/10/2020

Aquesta sessiˇ forma part d'un programa de cursos gratu´ts amb relaciˇ al coronavirus, dirigits a totes les entitats locals, en resposta a una demanda de la Taula de Pla de Xoc.
El recentment creat └mbit de Desenvolupament Comunitari de l'Ajuntament, que aglutina Cultura, Esports i Patrimoni, oferirÓ a les entitats, el pr˛xim 2 de novembre, el primer dels 6 cursos gratu´ts que ha programat fins al mes d'abril relacionats amb el coronavirus, recollint una demanda de la Taula de Pla de Xoc que instava a oferir a les entitats les eines per fer front a la realitat actual que estem patint; i seguint amb la lÝnia que va iniciar fa 4 anys el Centre Cultural. Aquesta primera sessiˇ serÓ sobre la prevenciˇ de riscos COVID-19, i es farÓ en lÝnia, el dilluns 2 de novembre, de 19 a 21 h.

Obertes les inscripcions del taller per a entitats 'Prevenció de riscos COVID-19' -Imatge 1-

El taller tÚ l'objectiu de proporcionar a les entitats els coneixements bÓsics sobre les caracterÝstiques i l'abast de la malaltia, accions a emprendre en cas d'infecciˇ i mesures preventives que cal aplicar, especialment en l'Ómbit associatiu. EstÓ dirigit a totes les entitats: culturals, esportives, juvenils, associacions ve´nals, colĚlectius educatius, etc.

Pel que fa a la resta de tallers programats, al desembre es parlarÓ de l'Administraciˇ electr˛nica; al gener, sobre les eines de participaciˇ i interacciˇ a distÓncia; al febrer, sobre gestiˇ administrativa; al marš, s'aportaran recursos de finanšament p˙blic i privat, i finalment, a l'abril, es treballarÓ la comunicaciˇ i la resoluciˇ assertiva de conflictes.

Les inscripcions es poden fer al correu electr˛nic cultura@ripollet.cat, o bÚ al telŔfon 935 046 025.

http://upload.ripollet.cat/FILES/JPG/ripollet-covid-cursos-entitats-261020.jpgnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal