fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca inicia una nova temporada dels clubs de lectura -Cultura- 11/10/2020

Com a novetat, enguany s'ha posat en marxa un club de lectura per a infants de 5 a 7 anys.

Aquest mes d'octubre la Biblioteca municipal ha reprès part de la seva programació estable i ha donat el tret de sortida a les diferents sessions dels clubs de lectura, que són una de les activitats més demandades de l'equipament. En els darrers tres anys, la Biblioteca ha passat de tenir dos clubs de lectura a tenir-ne sis, essent aquest increment una mostra de la bona acollida d'aquest tipus d'activitats a la ciutat, que uneixen la lectura amb la tertúlia i el comentari compartit de les obres en comunitat. Com a novetat, enguany s'ha posat en marxa un club de lectura per a infants de 5 a 7 anys. Actualment, hi ha més de 70 persones participant en els diferents clubs de lectura.

La Biblioteca inicia una nova temporada dels clubs de lectura -Imatge 1-La Biblioteca inicia una nova temporada dels clubs de lectura -Imatge 2-

En aquest nou curs doncs, la Biblioteca presenta una oferta de clubs de lectura per a tots els gustos i per a totes les edats, oferint diversitat de gèneres i d'estils, i igualant l'oferta de clubs per adults i per infants. Entre les opcions per adults trobem el Club de lectura de novel·la, el més veterà, amb més de quinze anys d'existència a Ripollet; el club Llegir el Teatre, en col·laboració estreta amb associacions de teatre locals i el TNC, per llegir els textos teatrals de la temporada; i el club chickLit dedicat al gènere de la novel·la romàntica i conduït per l'autora local Tamara Marín.

Els clubs de lectura de còmic es consoliden després de tres anys de funcionament i es reconverteixen en dos grups diferenciats, un club per a infants de 7 a 11 anys i un grup per a adolescent de 12 a 16 anys.

Com a novetat, aquest any s'inicia un club de lectura infantil, destinat a infants de 5 a 7 anys, amb l'objectiu que els més petits s'iniciïn en la lectura de forma lúdica i qualitativament, amb l'acompanyament del personal bibliotecari que els fa de guia i els ajuda a descobrir els secrets que amaguen els llibres.

Enguany, els grups s'han reduït en aforament per a proporcionar un entorn segur i de qualitat als i a les participants, seguint els protocols i les recomanacions de prevenció contra la Covid- 19. 

L'oferta de Clubs de lectura i la resta d'activitats de la Biblioteca formen part de Ripollet és cultura, la guia de formació, serveis i recursos culturals als equipaments públics. Actualment, només resten algunes places lliures al club de novel·la per adult. Igualment, les persones interessades poden apuntar-se i resten en reserva.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal