fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Comencen les preinscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural i d'entitats -Cultura- 14/09/2020

Ja han començat les inscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural i d'entitats per aquest curs 2020-2021. Es poden realitzar al casal, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h. Igual que l'any passat, també es poden fer el línia a la web tatxan.ripollet.cat. L'oferta es pot trobar a la publicació "Ripollet és cultura!", que recull gran part de l'activitat formativa del municipi, tant dels equipaments municipals com de les entitats locals. Els tallers començaran el 5 d'octubre fins el 30 de juny de 2021.

Descarregueu la versió digital de la guia en aquest enllaç.

Comencen les preinscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural i d'entitats -Imatge 1-Comencen les preinscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural i d'entitats -Imatge 2-

Enguany, al Centre Cultural trobem cursos amb temàtiques tant diverses com la robòtica o la cuina, a més dels habituals tallers de ioga, pintura o arts plàstiques, entre altres. Una novetat d'enguany són els cursos adreçats a les entitats per adquirir coneixements bàsics sobre les característiques i l'abast de la Covid-19, accions a emprendre en cas d'infecció i mesures preventives que cal aplicar en l'àmbit associatiu.

El CIP Molí d'en Rata i la Biblioteca mantenen la seva oferta d'activitats. Així, el CIP ofereix activitats d'art, història i patrimoni amb el programa Juga amb la Història cada darrer diumenge de mes. Pel que fa a la Biblioteca, continúa el seu programa de foment de la lectura, amb activitats específiques per als nens i nenes com l'Hora del Conte, Els més petits fem dissabte i Llegim i Creem i altres per al públic adult amb diferents Clubs de lectura.


Per últim, la Guia també inclou tota la informació de les activitats que  es duen a terme a altres espais com el Casal de Joves, l'emissora municipal Ripollet Ràdio, equipaments educatius, associacions de veïns, centres cívics, Casal d'Avis o l'Oficina de Català.

Tots els continguts que apareixen a la guia estan subjectes a canvis, d'acord amb les mesures de seguretat de prevenció que s'aprovin segons l'evolució de la situació sanitària. Dir també que la participació a totes les activitats estarà subjecta al compliment dels protocols sanitaris i de seguretat que estableixi l'organitzador en cada cas.

El regidor de Cultura, Oriol Mor, recorda que "crear lligams, enfortir vincles i estructurar i compartir espais d'aprenentatge mutu és la millor manera de cuidar-nos, des de l'àmbit personal, contra les possibles situacions d'excepcionalitat sanitària que puguem trobar en un futur."


Icona Fitxer PDF - 1,08 Mb - ripollet-cul-ripolletescultura-2020-2021-040920.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal