fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 30 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'AETMV presenta un programa pel proper trimestre marcat pel context sanitari -Cultura- 28/07/2020

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell va presentar dilluns el programa previst pel primer trimestre de la temporada 2020-2021, en què es redueixen a la meitat els actes així com l'aforament, de manera excepcional com a mesura de seguretat per evitar contagis de la COVID-19. El programa, que pot patir modificacions i fins i tot cancel·lacions en funció del context sanitari, pretén posar "la salut al davant de tot" mentre referma el compromís de l'entitat d'oferir cultura "ara més necessària que mai".

L'AETMV presenta un programa pel proper trimestre marcat pel context sanitari -Imatge 1-

El programa principal contempla tres espectacles al Teatre Auditori i un de molt especial per tancar el trimeste que es farà al carrer i que podran seguir tots els ripolletencs i ripolletenques des de casa i de franc. S'iniciaria el 16 d'octubre amb un espectacle de Pepa Plana, Veus que no veus, que comptarà també amb un homenatge a Wenceslao Soler, un dels impulsors de l'AETMV i del Teatre Auditori que va morir durant l'estat d'alarma. També es preveu fer un espectacle musical dedicat a l'any Beethoven, el 6 de novembre, i Assaig sobre la lucidesa, de La Danesa, el 4 de desembre. La temporada clourà el 20 de desembre al migdia amb el Moltes gràcies de Quim Masferrer, el popular "Foraster" de TV3, un espectacle de teatre de carrer.

Pel que fa als programes paral·lels de l'entitat, les Nits de Música també reduiran a la meitat el nombre d'activitats, mentre que el Cafè Literari es realitzarà mantenint distàncies de seguretat a una sala més gran i, fins i tot, es contempla la possibilitat de realitzar-se per videoconferència si fos necessari. A més, les presentacions prèvies als espectacles que es feien a l'espai Domènec Torras no es realitzaran per evitar aglomeracions al vestíbul del teatre. És per tot això que la quota dels socis de l'AETMV es redueix a la meitat aquest trimestre, amb l'esperança de poder tornar a la normalitat de cara a gener. Podeu trobar el programa complet a través d'aquest enllaç.

JPLAGENDA

Jugatecambiental Massot: "El joc de memòria del parc"

Jugatecambiental Pinetons: "Land Art"

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal