fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Els menors de fins a 14 anys no pagaran entrada a la piscina descoberta fins al 31 d'agost -Esport- 14/07/2020

La mesura, aprovada avui per urgència en Junta de Govern, serà vigent fins al 31 d'agost.

Aquesta és una de les mesures urgents preses per l'Ajuntament de Ripollet per mitigar els efectes, en l'àmbit econòmic i social, de la pandèmia per la Covid-19, que ha trasbalsat els fonaments de la nostra societat en els darrers mesos. Aquesta mesura s'ha adoptat, tenint en compte algunes de les propostes sorgides a les reunions de la Taula del Pla de Xoc i a la subcomissió de Desenvolupament Comunitari. L'acord, a banda d'aprovar la declaració del col·lectiu de menors de fins a 14 anys com a col·lectiu especialment vulnerable, estableix una reducció del 100% de la taxa d'entrada puntual a la piscina descoberta per a aquest col·lectiu, a partir d'aquest dimecres 15 de juliol i fins al 31 d'agost.

Els menors de fins a 14 anys no pagaran entrada a la piscina descoberta fins al 31 d'agost -Imatge 1-

L'objectiu és que aquesta sigui una de les mesures reparadores per als menors i les seves famílies, tenint en compte que l'esport i el lleure durant l'estiu poden tenir un paper clau, i més encara quan parlem d'infants i adolescents. La situació de confinament i aïllament ha afectat a tota la població, però ha estat especialment punyent en col·lectius concrets com és el de la infància i l'adolescència, que es troben en plena etapa de creixement i desenvolupament social, afectiu i relacional. És per això que s'ha considerat aquest col·lectiu com a "especialment vulnerable a les seqüeles que deixa un confinament i una situació d'estat d'alarma nacional de tres mesos de durada", segons l'informe elaborat pel departament d'Esports i l'Àmbit de Drets Socials.

En aquest sentit, la piscina descoberta del poliesportiu és l'equipament més utilitzat per la població ripolletenca en temporada d'estiu, que esdevé, no només un espai per combatre la calor, sinó també un lloc de reunió de famílies i grups de joves. Per tant, sembla lògic establir actuacions reparadores adreçades a aquests col·lectius en aquest espai de confluència.

Recordem que els menors de fins a 14 anys han d'anar sempre acompanyats per un adult i que, donada la situació de crisi sanitària, cal demanar cita prèvia. En casos puntuals, es podrà demanar un document acreditatiu de l'edat de l'infant.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal