fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 29 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal ordinari de juny -Plens- 26/06/2020

El Ple municipal ordinari del mes de juny, celebrat per videoconferŔncia, va aprovar tots els punts proposats a l'ordre del dia, aixÝ com la mociˇ, presentada originalment pel PSC per˛ amb aportacions de Decidim i ERC i consensuada per les cinc forces a junta de portaveus. Pel que fa als punts d'acord, es va aprovar la modificaciˇ de relaciˇ de llocs de treball, desprÚs de la jubilaciˇ de Montse Mas, treballadora de drets socials, amb els vots a favor de Decidim i Esquerra i l'abstenciˇ de la resta. La regidora de Serveis socials, Reyes Mu˝oz, va demanar el torn de paraula per agrair a Mas tota la seva feina al llarg d'aquests anys. TambÚ va tenir paraules d'agra´ment el portaveu socialista Luis Tirado.

Acords del Ple Municipal ordinari de juny -Imatge 1-

TambÚ es va votar l'aprovaciˇ de l'adhesiˇ a la xarxa de mem˛ria i prevenciˇ del feixisme "Mai mÚs", que va ser aprovada per unanimitat. El regidor de Mem˛ria Hist˛rica, Pablo Lˇpez, va posar en valor l'adhesiˇ a aquesta xarxa per la doble tasca que realitza. Abans del punt de mocions, es va votar l'aprovaciˇ provisional de la modificaciˇ del pla general metropolitÓ del carrer Cot, desprÚs de l'exposiciˇ p˙blica sense alĚlegacions, amb els vots favorables de Decidim i Esquerra, el vot contrari del grup socialista i l'abstenciˇ de Ciutadans i SOM Ripollet. El mateix alcalde va explicar alguns dels beneficis que des del consistori es creu que tindrÓ aquesta modificaciˇ. Per part del PSC, la regidora Eva Herrera va argumentar el vot contrari de la seva formaciˇ en l'afirmar que aquesta modificaciˇ no serÓ beneficiosa pels ve´ns del barri de Maragall.

Per ˙ltim, es va aprovar una mociˇ, per demanar a la Generalitat que aixequi la suspensiˇ dels ajuts al lloguer per minimitzar l'impacte de la COVID-19. Aquesta mociˇ es va presentar per part del PSC i es va ampliar amb propostes de Decidim i Esquerra Republicana, i es va acabar de consensuar amb tots els grups a junta de portaveus, que van acabar signant-la.

La regidora de Drets Socials, Reyes Mu˝oz, va agrair la presentaciˇ de la mociˇ i que s'hi incloguessin les peticions d'altres forces, per tal de poder dotar l'Ajuntament de mÚs forša per fer front a objectius molt complicats. No obstant aix˛, va trobar a faltar que es tractÚs a les taules del pla de xoc amb les entitats.

El Ple Municipal ordinari del mes de juny es pot recuperar al web de Ripollet RÓdio i al canal de YouTube de Ripollet TV.

JPLAGENDA

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal