fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Seguiu el Ple ordinari del 30 d'abril de 2020 per internet -Plens- 29/04/2020

Aquest dijous, 30 d'abril, se celebra el Ple ordinari mensual. En aquesta ocasió, tindrà lloc a les 12 del migdia i serà mitjançant el sistema de videoconferència, en compliment de les mesures de prevenció del coronavirus. El Ple compta amb 15 punts a l'ordre del dia, entre ells el de l'aprovació de la liquidació del Pressupost 2019, l'aprovació de la modificació del PGM dels terrenys de la rambla de les Vinyes -on s'han de construir 85 pisos de protecció oficial i la nova escola d'adults-, les noves rotondes del carrer d'Indústria i del riu, convenis de promoció de l'habitatge social i de lloguer i l'adhesió al Consorci Localret, entre altres.

El punt de mocions compta amb un text en suport de la llibertat d'elecció educativa, presentat pel grup municipal de C's. Tres dels quatre partits de l'oposició també han anunciat la presentació d'altres mocions, que entrarien per via d'urgència, ja que no figuren a l'ordre del dia. Així, el grup taronja també durà una moció amb mesures econòmiques per pal·liar la crisi del coronavirus. Per la seva part, el PSC també portarà una moció per la preservació de l'activitat cultural. A tot això cal afegir altres tres mocions d'ERC, una per a la creació de comissions per coordinar un pla anticrisi, una segona perquè canviï la Llei d'estabilitat pressupostària perquè el consistori pugui disposar de més recursos per a fins socials i una tercera per reclamar que la monarquia "clarifiqui les presumptes irregularitats comeses".

Ple telemàtic
Donada la situació actual d'estat d'alarma i les mesures de confinament ocasionades per la COVID-19, que  impossibiliten la celebració de les reunions dels òrgans de govern de manera presencial, l'Ajuntament celebrarà el Ple de forma telemàtica, a través de Localret Meet, el servei de videoconferència per als ens locals del Consorci Localret.

Les persones interessades podran seguir el Ple en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), en streaming a ripolletradio.cat i en vídeo el canal de Youtube Ripollet TV, com ja es fa habitualment.


Seguiu el Ple ordinari del 30 d'abril de 2020 per internet -Imatge 1-Seguiu el Ple ordinari del 30 d'abril de 2020 per internet -Imatge 2-Seguiu el Ple ordinari del 30 d'abril de 2020 per internet -Imatge 3-Seguiu el Ple ordinari del 30 d'abril de 2020 per internet -Imatge 4-noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal