fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 13 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim presenta una moció de rebuig a les cases d'apostes -Política- 14/02/2020

Decidim presentarà al Ple Municipal del mes de febrer una moció de rebuig a "la proliferació de les cases d'apostes", així com a la seva publicitat. Segons el partit de govern municipal, les cases d'apostes suposen un problema a Ripollet i a tot el país, i els ajuntaments veuen les seves competències limitades a l'hora de fer-hi front.

Decidim presenta una moció de rebuig a les cases d'apostes -Imatge 1-

La moció presentada insta a la Generalitat i al Govern central a reformar les lleis per tal que es limiti la publicitat de les cases d'apostes, s'estableixi una distància mínima entre aquest tipus d'establiments i d'altres com puguin ser centres educatius o sanitaris, que es limiti l'horari d'obertura i que es prohibeixin les terminals d'apostes esportives en d'altres tipus d'establiments. També contempla realitzar activitats informatives a centres escolars i accions contra la ludopatia en la població.

A la presentació de la moció, l'alcalde José María Osuna va remarcar que s'instarà al cos de Policia Local que sigui rigorós amb les inspeccions a aquest tipus de locals ja existents a Ripollet per tal d'assegurar-se que compleixen totes les normatives, com pugui ser la prohibició de l'entrada de menors, i que s'estudiarà intentar limitar les cases d'apostes a través de la normativa urbanística, una via oberta recentment per l'Ajuntament de Barcelona.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal