fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 29 de març de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim presenta una moció de rebuig a les cases d'apostes -Política- 14/02/2020

Decidim presentarÓ al Ple Municipal del mes de febrer una mociˇ de rebuig a "la proliferaciˇ de les cases d'apostes", aixÝ com a la seva publicitat. Segons el partit de govern municipal, les cases d'apostes suposen un problema a Ripollet i a tot el paÝs, i els ajuntaments veuen les seves competŔncies limitades a l'hora de fer-hi front.

Decidim presenta una moció de rebuig a les cases d'apostes -Imatge 1-

La mociˇ presentada insta a la Generalitat i al Govern central a reformar les lleis per tal que es limiti la publicitat de les cases d'apostes, s'estableixi una distÓncia mÝnima entre aquest tipus d'establiments i d'altres com puguin ser centres educatius o sanitaris, que es limiti l'horari d'obertura i que es prohibeixin les terminals d'apostes esportives en d'altres tipus d'establiments. TambÚ contempla realitzar activitats informatives a centres escolars i accions contra la ludopatia en la poblaciˇ.

A la presentaciˇ de la mociˇ, l'alcalde JosÚ MarÝa Osuna va remarcar que s'instarÓ al cos de Policia Local que sigui rigorˇs amb les inspeccions a aquest tipus de locals ja existents a Ripollet per tal d'assegurar-se que compleixen totes les normatives, com pugui ser la prohibiciˇ de l'entrada de menors, i que s'estudiarÓ intentar limitar les cases d'apostes a travÚs de la normativa urbanÝstica, una via oberta recentment per l'Ajuntament de Barcelona.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal