fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC presenta les seves propostes pel Pla d'Acció Municipal -Política- 10/02/2020

Esquerra Republicana de Ripollet i Jovent Republicà van presentar divendres les seves 16 mesures de cara al Pla d'Acció Municipal per a la legislatura. A la compareixença, a càrrec del regidor d'ERC a l'Ajuntament, Eugeni Montanuy; la presidenta de la secció local, Lurdes Serra, i Marc Rodrigo en representació de Jovent Republicà, la formació va remarcar que és clau "per a dur a terme polítiques valentes, progressistes i d'esquerres", al sumar majoria amb Decidim.

ERC presenta les seves propostes pel Pla d'Acció Municipal -Imatge 1-

Des de la formació asseguren que hi ha una "necessitat de Govern" de treballar plegats, i no tanquen la porta a negociar una futura incorporació al govern municipal. Per part de Jovent Republicà, va considerar que "sembla que s'estan fent passos enrere" pel que fa a la integració de la joventut a les activitats fetes a Ripollet, i apunten que exigiran un Pla de joventut i un espai jove a la Torre de l'Argentera.

Les porpostes al PAM inclouen estudiar per millorar el servei de l'OAC, un pla de promoció econòmica per combatre l'atur, un nou sistema de pressupostos participatius, la dinamització del barri de Can Mas, una nova ordenança de civisme, un nou impuls a la taula de diversitat funcional i l'animalista, un estudi específic del casc antic, la creació de nous consells participatius, un pla d'actuació d'educació a 10 anys vista, un pla de mobilitat pel Camí de la Serra, una escola d'escalada i la creació de camins escolars. Jovent Republicà proposa un nou reglament pel nomenclàtor, obrir la Biblioteca Municipal a l'estiu i crear més aules d'estudi reutilitzant altres espais municipals.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal