fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 30 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple aprova la renovació i millora lumínica de Ripollet i la impermeabilització del Poliesportiu -Plens- 31/01/2020

El Ple Municipal de Ripollet va aprovar ahir tots els punts previstos a l'ordre del dia, que incloïen l'aprovació del projecte de renovació dels fanals afectats per la corrosió i la millora lumínica a Ripollet i el projecte d'impermeabilització de l'edifici del Poliesportiu Municipal. També van aprovar-se les tres mocions que van presentar-se, a càrrec de PSC i Decidim, de Ciutadans i del PSC. Abans de començar la sessió es va guardar un minut de silenci en memòria de Manolo Muñoz, qui va ser regidor del PSC durant setze anys a l'Ajuntament i que va morir el passat 5 de gener.

El Ple aprova la renovació i millora lumínica de Ripollet i la impermeabilització del Poliesportiu -Imatge 1-El Ple aprova la renovació i millora lumínica de Ripollet i la impermeabilització del Poliesportiu -Imatge 2-El Ple aprova la renovació i millora lumínica de Ripollet i la impermeabilització del Poliesportiu -Imatge 3-El Ple aprova la renovació i millora lumínica de Ripollet i la impermeabilització del Poliesportiu -Imatge 4-

Pel que fa a la renovació dels fanals afectats per la corrosió i la millora de la il·luminació als carrers, un projecte amb un preu de contracte de 89.802,91 € (IVA inclòs), es va aprovar amb els vots favorables de Decidim, PSC i ERC. SOM Ripollet i Ciutadans, que va reclamar un estudi integral, s'hi van abstenir. L'alcalde, José María Osuna, va defensar que el projecte està basat en un estudi recent i que la millora lumínica d'altres zones, com el carrer de Sant Sebastià, estan contemplades en la reforma d'aquests carrers.

L'aprovació del projecte d'impermeabilització de l'edifici del Poliesportiu, que afecta especialment a les oficines, amb un cost de 69.850,13 € (IVA inclòs) i que s'efectuarà també durant aquest any, va tirar endavant amb el vot favorable de totes les forces excepte SOM Ripollet, que va votar-hi en contra.

Van aprovar-se també les tres mocions presentades. La primera va presentar-se conjuntament pel PSC i Decidim, que van plantejar dues mocions similars que a darrera hora van fusionar-se, sobre el rebuig a la supressió dels jutjats per violència contra la dona a Cerdanyola, que seria traslladat a Sabadell. Aquesta moció va rebre el suport unànime del consistori. La segona moció, per la salvaguarda i defensa del pardal, presentada per Ciutadans, adhereix l'Ajuntament de Ripollet a la celebració del Dia Mundial del Pardal (20 de març) i sol·licita un protocol d'actuació a l'equip de Biologia de la Conservació de la Universitat de Barcelona per protegir i salvaguardar aquesta espècie que està veient disminuïda la població. Va ser aprovada amb el vot favorable de totes les forces i l'abstenció de SOM Ripollet. També es va aprovar una moció d'urgència, presentada pel PSC, per demanar a la Generalitat parar la llei 13/2015 d'ordenació del sistema d'ocupació i del SOC, amb els vots favorables de totes les forces excepte ERC, que va votar en contra.

JPLAGENDA

Jugatecambiental Massot: "El joc de memòria del parc"

Jugatecambiental Pinetons: "Land Art"

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal