fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 d'abril de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Tribut Metropolità, protagonista de les mocions presentades al Ple -Plens- 28/11/2019

De les vuit mocions presentades al Ple Municipal d'avui dijous, tres fan referència al nou Tribut Metropolità. Són les que va presentar fa setmanes Decidim, on demanaven un pla d'inversions detallat a l'Àrea Metropolitana i la moratòria d'aquest impost si no es planteja un calendari d'inversions; a la que se sumen la presentada recentment pel grup socialista, que afegeix un punt demanant un Ple Extraordinari monogràfic sobre aquest impost, i la presentada pel grup municipal de Ciutadans, que sol·licita la revisió de la quota exigida a Ripollet per part de l'AMB i la retirada de la pujada acordada per l'any vinent d'aquest tribut per part de l'organisme supramunicipal. Totes tres mocions podrien fusionar-se en una moció conjunta, si les tres formacions arriben a un acord durant la Junta de Portaveus prèvia al Ple.

El Tribut Metropolità, protagonista de les mocions presentades al Ple -Imatge 1-

També es presentaran dues mocions en suport a les reivindicacions del 25N: una del PSC i una altra d'ERC. Esquerra considera "innegociable" treballar en polítiques feministes. Per part del grup socialista, en la roda de premsa de presentació, la regidora Sonia Martín va remarcar la importància que des de totes les institucions "es continuïn impulsant les mesures recollides al Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere", que perillen per les retallades.

Les altres tres mocions són una en suport a Xile, presentada per Decidim, que busca denunciar "de forma contundent la violència d'Estat que està patint el poble de Xile"; una altra d'Esquerra que demana que a les atraccions de la fira de la Festa Major s'aturin, durant una estona, totes les músiques i sorolls, per tal que les persones amb transtorn de l'espectre autista puguin gaudir-ne, i una darrera també d'ERC presentada a instàncies de Jovent Republicà que demana "l'obligat compliment de les mocions i la seva publicació als canals de comunicació de l'administració".

JPLAGENDA

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal