fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca presenta dos llibres d'autors locals -Cultura- 11/11/2019

La Biblioteca Municipal, dins el seu programa Ripolletres, presenta dues novel·les d'autors locals. El dijous passat va ser el torn de Mireia Hernández, que va presentar en societat la seva òpera prima Mi mejor casualidad, una novel·la romàntica. Avui dilluns, a les set de la tarda, és el moment de Jordi Igualada, amb Adicto, un thriller sobre el món de mentides en què s'acaba veient embolicat un home addicte al sexe.

La Biblioteca presenta dos llibres d'autors locals -Imatge 1-La Biblioteca presenta dos llibres d'autors locals -Imatge 2-La Biblioteca presenta dos llibres d'autors locals -Imatge 3-

Tots dos autors van passar dijous passat pel programa Info Setmanal de Ripollet Ràdio. Allà, Hernández va remarcar que "les novel·les romàntiques que tracten l'amor de la dona estan a l'ordre del dia, una dona ja pot fer i desfer com vol amb les seves relacions", i no només els homes, com passava fa un temps. Igualada va remarcar de la seva obra que "és un thriller dramàtic, relacionat amb el sexe però que es concentra en les mentides i traïcions del protagonista per no ser descobert, i les conseqüències dels seus actes i els seus sentiments de culpabilitat".

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal