fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 5 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple aprova inicialment les ordenances fiscals per l'any 2020 -Plens- 11/10/2019

El Ple Extraordinari d'ahir va aprovar inicialment les ordenances fiscals per l'any 2020, amb els vots a favor del govern i d'Esquerra, l'abstenció del PSC i el vot contrari de Ciutadans. Són unes ordenances continuistes, amb algunes novetats.

El Ple aprova inicialment les ordenances fiscals per l'any 2020 -Imatge 1-El Ple aprova inicialment les ordenances fiscals per l'any 2020 -Imatge 2-El Ple aprova inicialment les ordenances fiscals per l'any 2020 -Imatge 3-El Ple aprova inicialment les ordenances fiscals per l'any 2020 -Imatge 4-El Ple aprova inicialment les ordenances fiscals per l'any 2020 -Imatge 5-

Les principals novetats, segons va explicar Pilar Castillejo, primera tinent d'alcalde i regidora d'Economia, són les bonificacions en un 80 per cent de l'IBI als habitatges que s'incorporin a la borsa de lloguer de l'Ajuntament, un recàrrec del 50 per cent d'aquest impost als grans tenidors de pisos buits, bonificacions als treballs de retirada d'amiant, modificacions a les taxes d'ús dels serveis esportius, l'eliminació del preu del KFTÍ, l'augment de la taxa de llicències als salons de joc per desincentivar la ludopatia i l'eliminació del preu per expedició de documents pels informes vinculats al reagrupament familiar.

Eugeni Montanuy, d'Esquerra, va argumentar el vot favorable per la "responsabilitat política" dels acords programàtics, el PSC es va abstenir per la moció negociada amb el govern per reduir l'impacte en l'IBI de les modificacions cadastrals, i Ciutadans va votar en contra per l'augment en les tarifes esportives i la que consideren falta de voluntat del govern per comptar amb les propostes dels altres partits. Tal com va explicar posteriorment Castillejo, ara comença el període d'al·legacions per part de les forces del consistori per "garantir la col·laboració" de totes elles.

També es van aprovar inicialment la dissolució dels patronats municipals de Cultura, Ocupació i Esports, amb els vots favorables de totes les forces presents excepte Ciutadans, que es va abstenir. SOM Ripollet no va assistir al Ple.

JPLAGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal