fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 30 de març de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'associació ripolletenca Camino Ancestral de Santiago es presenta a Estella -Cultura- 13/09/2019

El passat 24 de juliol, l'associació ripolletenca Asociación Camino Ancestral de Santiago va realitzar un acte de presentació a la localitat navarresa d'Estella, en ple Camí de Sant Jaume.

L'associació ripolletenca Camino Ancestral de Santiago es presenta a Estella -Imatge 1-

A l'acte va acudir-hi la regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Estella, la senyora Ana Duarte. El president de l'associació, el ripolletenc Santiago Guerrero, va exposar les línies mestres que marquen el compromís de l'Associació amb la promoció, difusió i estudi del Camí de Sant Jaume, fent especial èmfasi en el que defineix com a Camí Ancestral, que aniria des del Cap de Creus, a Girona, fins a Estella, on enllaça amb l'anomenat Camí Francès.

En les pròximes setmanes l'associació donarà a conèixer alguns dels projectes que pensa dur a terme, com ara la celebració en la nostra localitat, el mes de juny de 2020, del 1r Congrés Camí Ancestral de Sant Jaume, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet.

A la imatge, la regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Estella, Sra. Ana Duarte, amb el Sr. Guerrero, President de l'Associació, en l'acte celebrat a l'Hotel Tximista, d'Estella, on es va brindar per l'èxit del projecte.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal