fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Disponible la Guia "Ripollet és Cultura!" amb la nova oferta de recursos i serveis -Cultura- 05/09/2019

Un recurs que ofereix la programació cultural que podem trobar al municipi.

Arrenca un nou curs per als equipaments i centres educatius de Ripollet. És per això que des del Patronat Municipal de Cultura llancem com cada any la Guia Ripollet és Cultura! Un llibret informatiu amb els recursos i serveis públics que posa de manifest, un any més, la gran activitat cultural del municipi.

Disponible la Guia "Ripollet és Cultura!" amb la nova oferta de recursos i serveis -Imatge 1-Disponible la Guia "Ripollet és Cultura!" amb la nova oferta de recursos i serveis -Imatge 2-

A banda de l'àmplia oferta de cursos i tallers que organitzen les entitats culturals del municipi, a la Guia també es recullen les activitats que organitzen els equipaments públics culturals: Centre Cultural, CiP Molí d'en Rata, Biblioteca i Teatre Auditori.

Pel que fa al Centre Cultural, aquest curs ofereix una programació amb algunes novetats, la principal és que s'ofereix la possibilitat de poder realitzar les inscripcions en línia a través d'un nou aplicatiu informàtic que podeu trobar a aquest enllaç. D'aquesta manera, a partir del 9 de setembre, l'usuari que ho desitgi podrà matricular-se a qualsevol curs que organitzi el Patronat Municipal de Cultura o bé de manera presencial al Centre Cultural, o bé properament a través d'aquest suport.

Entre els tallers que ofereix el PMC, es mantenen els cursos gratuïts adreçats a les entitats culturals amb monogràfics sobre la gestió econòmica, la perspectiva de gènere, l'elaboració de projectes, etc. Aquest curs 19-20 s'ha ampliat l'oferta de tallers per a públic familiar dels dissabtes amb un taller de makers en família adreçat a infants de 8 a 12 anys, per aprendre a construir un robot, disseny i impressió 3D, programació electrònica, entre d'altres; i el taller de cuina en família que s'ha dividit en dos grups segons franja d'edat, de 4 a 7 anys i de 8 a 12 anys. A més, es continua mantenint els tallers de ioga, pintura, cuina, sardanes, i manualitats amb vidre, fusta i tèxtil. Els tallers començaran el 30 de setembre.

D'altra banda, el CIP Molí d'en Rata continuarà amb la seva oferta educativa d'art, història i patrimoni a les escoles i amb el programa Juga amb la Història els darrers diumenges de mes.

La Biblioteca també mantindrà aquest curs la seva programació de foment de la lectura tant per als més petits, amb l'Hora del Conte, Els més petits fem dissabte i Llegim i Creem; com pels adults, amb els diferents Clubs de lectura.

La Guia, que es podrà trobar en línia al web ripollet.cat i als equipaments municipals, també ofereix la informació de l'activitat dels centres cívics de Ripollet; així com, els equipaments educatius, les associacions de veïns, el Casal d'Avis i l'Oficina de Català, entre d'altres.

NdP


Icona Fitxer PDF - 1,36 Mb - ripollet-cultura-ripolletescultura2019-2020.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal