fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 2 de desembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Defensora de la Ciutadania renuncia al càrrec per motius professionals i personals -Societat- 12/07/2019

La Defensora de la Ciutadania de Ripollet des del passat 12 de desembre de 2018, María Jesús García Martín, ha presentat la seva renúncia perquè no pot compatibilitzar la dedicació que requereix aquest càrrec amb la seva feina a jornada completa i amb alguns temes personals que també li requereixen temps. A més de presentar avui la seva carta de renúncia, tal com estableix el Reglament de la Defensora de la Ciutadania de Ripollet, també li va comunicar a l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, en una reunió que van mantenir recentment.

La Defensora de la Ciutadania renuncia al càrrec per motius professionals i personals -Imatge 1-

Per complir amb el calendari dels cartells que estan penjats als centres cívics, a les associacions veïnals, a les escoles i a tots els equipaments municipals, García ha proposat mantenir l'atenció ciutadana fins al dimecres 24 de juliol. I a nivell administratiu, ha proposat que l'últim dia sigui el 26 de juliol, per poder facilitar a l'Ajuntament de Ripollet l'inventari i les estadístiques de totes les actuacions que hem realitzat des de l'oficina mòbil de la Defensora. A partir d'aquest dia, les actuacions que quedin obertes seran derivades al futur/a Defensor/a.

De les actuacions realitzades al llarg d'aquests mesos, aquestes són algunes de les dades estadístiques més significatives a dia 11 de juliol:
  • 102 persones ateses presencialment al Centre Cultural i als centres cívics de Ripollet
  • 15 consultes ateses de manera presencial, per correu electrònic o per xarxes socials
  • 56 actuacions realitzades:
    • 35 actuacions tancades
    • 11 actuacions obertes (en tràmit)
    • 10 actuacions obertes (pendents de resposta de l'Ajuntament)
  • Principals àmbits relacionats amb les actuacions: Serveis Socials, Serveis Municipals, Policia Local, Via Pública i Participació Ciutadana.

D'aquests mesos com a Defensora, García destaca que ha après molt i posa aquest coneixement adquirit a disposició del futur/a Defensor/a de la Ciutadania de Ripollet. També a disposició dels veïns i veïnes que vulguin optar a aquest càrrec i que tinguin dubtes a l'hora de preparar el seu projecte. Està convençuda que al nostre municipi hi ha persones idònies per desenvolupar aquest càrrec.

NdP


Icona Fitxer PDF - 0,24 Mb - Renuncia-Defensora-MJ-agraiment.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal